• Kategori:
  • Hemsida: http://www.palladium.nu

Levande scen - Electropop/soul - Mira Aasma & Ture Butler

För dig som vill uppleva konserten live säljer vi ett mindre antal platser enligt Folkhälsomyndighetens direktiv på max 50 personer i salongen. Konserten kommer även att livestreamas och kan ses direkt digitalt. Om ni är ett sällskap på tre eller flera personer som vill sitta tillsammans, kontakta Kulturcentralen per telefon för biljettbokning.

En musikalisk kameleont, dimmiga ljudlandskap och politiska budskap. Det kan vi förvänta oss av Ture Butler och Mira Aasma som delar kvällen konsert.

Tänk dig att José González och Salem Al Fakir skulle få en musikalisk lillebror – Resultatet? Ture Butler. En spännande artist vars musik rör sig mellan så vitt skilda genrer som gospel och indiepop. Ture debuterade med EPn ”Svaret” hösten 2018 och har sedan dess varit aktuell med flera släpp. Nu är siktet inställt på scenen och vi är säkra på att den här musikaliska kameleonten kommer att upptäckas av fler och fler människor.

Stockholmsbaserade Mira Aasma har tagit sig över berg och genom dalar med sin drömska körbeklädda lofi-electropop med starka politiska budskap. Under 2018 deltog hon som enda svenska producent i årets Red Bull Music Academy i Berlin och gick med i det separatistiska producentkollektivet Oda Studios. Hon släppte därefter EP:n ”Nighttime Memos” som är ett djupt personligt och avskalat verk. Nu kommer hon äntligen till Malmö och vi bjuds in i drömlandskapet.

Två väldigt olika artister men som båda är otroligt autentiska och lovande.

På grund av den rådande situationen med Covid-19 har vi för närvarande en publikgräns på 50 personer, enligt Folkhälsomyndighetens direktiv. Om direktiven förändras innan konserten äger rum, kommer fler platser att släppas upp till försäljning.

******
Sugen på något gott? Serveringen öppnar en timme innan respektive föreställning. I Palladiums servering finns öl, vin, alkoholfria alternativ, matigare smörgåsar samt kaffe och kakor m.m.

Till alla våra föreställningar kan du förbeställa mat och dryck fram till två dagar (2) innan föreställningen. Då står det framdukat och klart när du kommer och du slipper köa. Du kan förbeställa till innan föreställningen eller till pausen när det finns sådan.
Klicka här för att göra en förbeställning.

Det går även bra att förbeställa på plats på Palladium, kom då gärna i god tid innan föreställningen.

Palladium Malmö är kontantfritt men vi tar gärna emot betalning via vanliga betalkort eller Swish.

  • Inga bokningsbara tillfällen

Du kan köpa biljetter online fram till 2 timmar innan arrangemanget börjar. Fram till 72 timmar innan arrangemanget, kan du även välja att boka biljetter för att betala t o m sista hämtdatum, antingen online eller i butiken. Ring tel.040-10 30 20 under våra öppettider om du vill boka via telefon.