• Kategori:
  • Hemsida: http://www.victoria.se

LSD: Hawaii

Jazztrion LSD (Lindborg, Sjöstedt & Daniel) har under flera år rönt stora framgångar runt om i Skandinavien, Europa och Kanada. Denna gång beger de sig ut på vägarna med sitt nya vansinnesprojekt, kallat "Hawaii". Hur skulle det låta om Sonny Rollins trio fick spela Lasse Stefanz repertoar? Som vanligt är LSD på ett brinnande spelhumör. Det diaboliska svänget, glöden, glädjen, vemodet... Ja, allt vad LSD är måste få träffa publiken!

Fredrik Lindborg växte upp till tonerna av de stora jazzmästarna och det är med influenser från dem som han har skapat sitt personliga sound och uttryck med ett rikt och stort ljud. Han bubblar av idéer och nyckfullhet, alltid med stark rytm och sväng.

Martin Sjöstedt är en av de mest eftertraktade basisterna i Europa. Det är lätt att förstå när du hör honom spela. Han är verkligen en unik musiker som har spelat med Joe Lovano, Peter Erskine och Jimmy Cobb, bara för att nämna några.

Daniel Fredriksson har hittat sitt kall. Han är en lysande trummis som svänger hårt och samtidigt erbjuder en oändlig ström av idéer och interaktion.

Tillsammans lyfter musikerna i LSD varandra och bjuder lyssnaren på grymt sampel, musikalitet och rent sväng! Rått men tryggt och igenkännande.

För Lindborg, Sjöstedt & Daniel känns trion som ett trehövdat djur när de spelar tillsamman. En organism, en enhet och ett djuriskt sväng. Det är som att varje virvelslag, varje knäpp på basen och varje ton på saxen spelas av hela bandet. ”Det är inte jag som spelar sax i LSD utan lika mycket Martin och Daniel”, säger Fredrik Lindborg.

Fredrik Lindborg – tenor, barytonsaxofon och basklarinett
Martin Sjöstedt – bas
Daniel Fredriksson – trummor

https://soundcloud.com/fredriklindborg/lsd-hawaii
www.triolsd.com
https://www.facebook.com/LSD-557988250996497/
https://open.spotify.com/artist/3fhFVaQoSCA4IrsTcXyvIZ

”I Enjoyed it”
Sonny Rollins

+ + + + + (femma)
DIG

”impressive recording”, ”a pleasure from start to finish”
All about jazz, James Pearse

4/5 in Downbeat
Michael Jackson

Picknickföreställning

Pris:
Salong 200:-
Balkong 160:-
Salong Student/Pensionär 160:-
Balkong Student/Pensionär 120:-
(I biljettpriset ingår garderobsavgift samt serviceavgift.)
Insläpp:
19.00
På scen: 19.30

För rullstolsanpassade platser boka era biljetter via info@victoria.se.

Följ Victoriateatern:
facebook.com/Victoriateatern
instagram.com

________________________________________________

Picknickteater:

Victoriateatern har en intim och avslappnad atmosfär och vi uppmuntrar vår publik att känna sig som hemma. Under våra picknickföreställningar är alla gäster välkomna att ta med sig egen mat och dryck. Det spelar ingen roll vad du tar med. Hämtpizza på ett bord följs av ostron och kaviar på nästa - ta med det du är sugen på!

Vi på Victoriateatern rekomenderar Möllans Osts Tapastallrick För Två - en ost och charktallrik fylld med härliga delikatesser från Italien, Schweiz, Portugal och Frankrike. Ring Möllans Ost på 040-19 35 45, gärna en dag i förväg, så ordnar dem den åt dig!

Tänk på att..
..det är inte tillåtet med mat på balkongplatserna eftersom de saknar bord.
..du kan komma att få dela bord med ett annat sällskap.
..även under picknickföreställningar öppnar vi upp vårt lilla kafé där ni kan handla kaffe, te, läsk och kakor.

Varmt välkomna på picknick!


Visa Victoriateatern på en större karta

  • Inga bokningsbara tillfällen

Du kan köpa biljetter online fram till 2 timmar innan arrangemanget börjar. Fram till 72 timmar innan arrangemanget, kan du även välja att boka biljetter för att betala t o m sista hämtdatum, antingen online eller i butiken. Ring tel.040-10 30 20 under våra öppettider om du vill boka via telefon.