• Speltid: 120 min
  • Kategori:
  • Hemsida: http://www.mack.se

MACK 15/11 Özz Nûjen, Tina Bergérus & Christoffer Fernis

Standup på Moriska Paviljongen

Özz Nûjen
Är den lilla kurden som underhållit Sverige sedan 1999. Sedan starten har Özz gjort flera soloshower och ses och hörs regelbundet i Tv och radio. Till hösten åker han på turné med parhästen Måns Möller med föreställningen “Världens Historia”. Vi är väldigt glada att Özz kommer till MACK.

Tina Bergérus
Utnämndes nyligen av Göteborgs Posten till "kungen av självutlämnande, mörk comedy", men egentligen vill hon bara förstå sina egna tankar. Genom att dela med sig av dem. Hela tiden. Tina är aktuell med sin första soloshow “KLUBB 27”.

Christoffer Fernis
Är komikern som vann Grand Comedy Slam 2018, nordens största standup-tävling. I höst kommer man kunna se honom i SVTs “Släng dig i brunnen”. Christoffer är även med och driver en av landets mest uppskattade standup-klubb “GASTA!”.

Insläpp: 19.30
Föreställningen börjar 20.00
OBS! Max 15 biljetter per bokning.


Visa större karta

  • Inga bokningsbara tillfällen

Du kan köpa biljetter online fram till 2 timmar innan arrangemanget börjar. Fram till 72 timmar innan arrangemanget, kan du även välja att boka biljetter för att betala t o m sista hämtdatum, antingen online eller i butiken. Ring tel.040-10 30 20 under våra öppettider om du vill boka via telefon.