Julen till Salo – ”från oss alla till er alla…”

I årets julshow med Malmö Brandkår möter ni Ola Salo, Rickard Söderberg och ”The Choir on Fire”.

Ola Salo fick sitt stora genombrott som sångare och frontfigur i den ikoniska gruppen The Ark, ett band som bröt ny mark i hur svensk populärmusik kan låta, se ut och framföras. Olas egen show “It takes a fool to remain sane” är en bombastisk show med extra allt som bygger på de odödliga hits han skrev under tiden med The Ark. Under våren 2019 har Ola Salo spelat för fulla hus på Rondo i Göteborg och på Hamburger Börs legendariska scen i Stockholm, där showen hyllats av såväl publik som kritiker.
Ola Salo har även spelat roller i en rad musikaler, Däribland rollen som Robert i Kristina från Duvemåla (inhoppare för Peter Jöback), titelrollen i Hedwig and The Angry Inch på Göta Lejon 2016 samt inte minst rollen som Jesus i ett flertal uppsättningar av Jesus Christ Superstar mellan 2008 och 2017 där han även stått för den nya svenska översättningen.

Rickard Söderberg - denna stilsäkra vokalist är operasångare, aktivist, debattör och välkänd TV-profil. Som knuten till Malmö Opera har han bl a sjungit Ben i Rebecca, Markel och Shulgin i Doktor Zjivago, Goro i Madame Butterfly, Valzacchi i Rosenkavaljeren, Hertigen av Cornvall i Lear, Dancaire i Carmen och Chefstekniker 2 i Aniara. Han har gjort huvudroller i bl a Köpenhamn, Hannover, San Francisco och Toronto, fått Svenska Wagnersällskapets stipendium och givit ut tre skivinspelningar.
Han är ständigt aktuell med våra mycket populära allsångskonserter, var nyligen på turné med jubileumsföreställningen Vår bästa tid och har gjort rollen som 'Vän av ordning' i Orfeus i underjorden.

Jenny Holmgren känner vi numer igen från Malmö Operans uppsättning av Så som i himmelen där hon spelar Gabriella. I sin roll som Gabriella har hon några fantastiska sångnummer, ett av dem förstås ”Gabriellas sång”.
Jenny har också medverkat i ett flertal musikaler runtom i Sverige. På Wermland Opera har man kunnat se henne i uppsättningar som Spring Awakening, Sunset Boulevard, Les Misérables och Something Rotten!
På Göteborgsoperan gjorde hon den kvinnliga huvudrollen Polly Baker i Crazy for you. I Stockholm har hon medverkat i Gentlemannen på Oscarsteatern och senast Häxorna i Eastwick på Cirkus.
För första gången möter ni Jenny tillsammans med Malmö Brandkårs Orkester. Varmt välkommen Jenny!

Efter flertal guldvinster i bland annat kock-VM och Skåne Kulinar, Nobelmiddag och mycket annat på meritlistan hälsar Tomas Gustafsson Er välkomna till restaurangen i arenan där han har komponerat en läcker tvårätters, danskt julinspirerad, meny för endast 250 kronor/person. Du kan även förbeställa dryck före konserten och till pausen! Du bokar mat i samband med ditt biljettköp på Kulturcentralen i Malmö.

Tomas har även designat en lyxig VIP meny till dig som köper konsertbiljett till logerna! Gäller för grupp eller företagsbokning, endast på telefonnummer 0706-330842.

Klicka här för att se Tvårätters Meny och VIP Meny (loger)
Tvårätters Meny och VIP meny>>
Maten serveras kl.16, du bokar bord på tel. 070-350 82 46

Förbeställningar på dryck före konserten och i pausen maila till hej@matverkstaden.se eller ring 070-350 82 46

 • Kommentar : Sektion C och D används ej
  Plats : Sparbanken Skåne Arena, Arenatorget 2-6, Lund
  Datum : lördag 10 december
  Tid : 19:00 , ( om du har köpt matbiljett - kom kl.16 )
  Priser :
  • Parkett rad 1-15: 690 kr
  • Parkett rad 16-32: 590 kr
  • Sektion B,E,F: 590 kr
  • Sektion A,G,H: 490 kr
  Platser kvar: Platser finns
  Boka / Köp

Du kan köpa biljetter online fram till 2 timmar innan arrangemanget börjar. Fram till 72 timmar innan arrangemanget, kan du även välja att boka biljetter för att betala t o m sista hämtdatum, antingen online eller i butiken. Ring tel.040-10 30 20 under våra öppettider om du vill boka via telefon.