• Kategori:
  • Hemsida: http://www.palladium.nu

Malmö Kulturskola dansar på Palladium - 27 o 28 maj

”Let’s face the Music and Dance”

Röra på kroppen vet vi alla att det är bra. Att dessutom göra det i takt till musik höjer upplevelsen till en annan nivå. Inte bara kroppen mår bra av dans utan även hjärnan, både för den som dansar och den som tittar på.

Upplev Kulturskolans fantastiska danselever i en föreställning som sprudlar av energi och rörelseglädje och vi lovar att du går hem med ett leende på läpparna! Varmt välkomna!

******
Sugen på något gott? Serveringen öppnar en timme innan respektive föreställning. I Palladiums servering finns öl, vin, alkoholfria alternativ, matigare smörgåsar samt kaffe och kakor m.m.

Till alla våra föreställningar kan du förbeställa mat och dryck fram till två dagar (2) innan föreställningen. Då står det framdukat och klart när du kommer och du slipper köa. Du kan förbeställa till innan föreställningen eller till pausen när det finns sådan.
Klicka här för att göra en förbeställning.

Det går även bra att förbeställa på plats på Palladium, kom då gärna i god tid innan föreställningen.

Palladium Malmö är kontantfritt men vi tar gärna emot betalning via vanliga betalkort eller Swish.

  • Inga bokningsbara tillfällen

Du kan köpa biljetter online fram till 2 timmar innan arrangemanget börjar. Fram till 72 timmar innan arrangemanget, kan du även välja att boka biljetter för att betala t o m sista hämtdatum, antingen online eller i butiken. Ring tel.040-10 30 20 under våra öppettider om du vill boka via telefon.