• Speltid: 120 min totalt med paus
  • Kategori:
  • Hemsida: http://www.skillingeteater.com
  • Artist / Medverkande: Skillinge Teater & Teaterrepubliken

Människor från annan källa

En övergiven mor, en dotter som kämpar för sin överlevnad i ett utarmat Sverige och en far försvunnen i jakten på det förlovade landet. En dag anländer en man från myndigheterna med moderns obetalda skulder i portföljen; hon har inget att erbjuda förutom sig själv och sin trasiga familj. Dottern har dock inte för avsikt att låta sig styras av denne man.

Men förstår du inte? Du kan sätta fyr på skogen och elda upp fälten. Aktieutdelningen är småpotatis jämfört med spekulationen. Om tusen år kommer vi alla att vara rika och storgodsägare. Skördefesten anordnas på konferenshotell och firas med äppelmust och havrekakor. Vi sjunger sånger och andas sot och jag kysser din mor i ett ögonblick av hänförelse.

Medverkande: August Lindmark, Hanna Svensson & Katarina Zell
Manus & regi: Jens Peter Karlsson
Scenografi & ljus: Daniel Andersson
Foto: Mia Olsson

Spelas även i Malmö som gästspel på Teater 23 den 30/10-27/11>>

  • Inga bokningsbara tillfällen

Du kan köpa biljetter online fram till 2 timmar innan arrangemanget börjar. Fram till 72 timmar innan arrangemanget, kan du även välja att boka biljetter för att betala t o m sista hämtdatum, antingen online eller i butiken. Ring tel.040-10 30 20 under våra öppettider om du vill boka via telefon.