Men, Pappa!

Tomas von Brömssen och Evelyn Jons, vad finns kvar att säga? Succéshowen som fyllde Göteborgs Konserthus och sålde ut Kungsbacka Teater våren 2024 är nu tillbaka på en ny turné.

Showen är en varm och musikalisk föreställning fylld med skratt, djupa samtal och tankar från ett liv i ständig förändring. Framför allt så handlar den om resan genom livet och att våga förändras under livets gång. På scen har vi Tomas von Brömssen och sångerskan Evelyn Jons. Eller vänta… är hon hans dotter? Varför har vi aldrig fått träffa henne tidigare? Och tänker han verkligen sjunga musikal…?! Men, Pappa!

Missa inte när en av våra mest älskade skådespelare Tomas von Brömssen äntligen får utforska sin musikalsida tillsammans med den rutinerade musikalartisten Evelyn Jons.

Recensioner från vårens turné med Men, Pappa!

”Tack för många skratt. En kanonkväll, såååå bra ni är, Tack för underhållningen!”

”Tomas gör mig alltid lycklig. Evelyn Jons var en ny bekantskap som jag inte begriper att jag har missat. En underbar föreställning som värmer!”

”Helt underbar föreställning, såg den på Göteborgs konserthus. Vilka proffsiga artister båda två. Evelyn Jons röst helt makalös och Tomas komiska roll och klarinetten hanterade han med bravur!”

”[…] gå och se den, jag kan lova er att ni tycker dom är otroliga!”

”Tomas von Brömssens […] - ni vet vem han är. Evelyn Jons klingar nog inte fullt lika bekant i stugorna, men det ska visa sig att även hennes namn är väl värt att minnas. […] Humorn landar annars utan undantag och kemin mellan scenkamraterna är urstark i både snacket, sången och dansen.” – Borås Tidning

Medverkande samt manus & regi: Tomas von Brömssen & Evelyn Jons
Gitarr – Per Hovensjö
Piano – Rickard Åström
Bas – Fredrik Bergman
Trummor – Per Boqvist
Ljusdesign - Jenny Björklund
Ljuddesign - Janne Svanberg
Producent - Sten Cranner

Åldersgräns: 13 år

Vill du äta och dricka något gott i samband med ditt besök på Palladium?
I Palladiums servering finns bl.a. vin, öl, olika alkoholfria drycker, paj, smörrebröd, laxbakelse, lättare tilltugg samt kaffe och kakor. Här kan du läsa mer om vad Palladium servering har att erbjuda och hur du gör en förbeställning: www.palladium.nu/palladium-servering/

 • Plats : Palladium, Södergatan 15, Malmö
  Datum : fredag 28 februari
  Tid : 19:00
  Priser :
  • Entré: 595 kr
  • Pensionär: 495 kr
  Platser kvar: Platser finns
  Boka / Köp Förköpet stänger: 2025-02-28 19:00