• Speltid: 180 min totalt med paus
 • Arrangör:
 • Kategori:
 • Hemsida: http://www.palladium.nu

Monday Night Big Band & Sinne Eeg i fyrfaldigt jubileum

Sinne Eeg istället för Rigmor Gustafsson.
P.g.a omständigheter ingen kan rå för måste Rigmor Gustafsson tyvärr och motvilligt ställa in sin medverkan i turnén med Monday Night Big Band. Det är vi ledsna för, men vi är dock mycket glada över att vi fått med den världskända danska sångerskan Sinne Eeg som ersättare för Rigmor!

2023 skulle trumpetaren, arrangören och kompositören Thad Jones, en ikon inom storbandsjazzen, fyllt 100 år. Samtidigt är det 45 år sedan Thad Jones/Mel Lewis storband tillsammans med Monica Zetterlund spelade in den klassiska skivan It Only Happens Every Time.

Var med när malmöbaserade Monday Night Big Band ihop med Sinne Eeg besöker Palladium på sin hyllningsturné till dessa två legendarer.

Ett urval av arrangemangen som Thad Jones skrev för Monica Zetterlund till 1978 års inspelning har återskapats av Monday Night Big Band och tolkas nu med bravur och inlevelse av flerfaldigt prisade Sinne Eeg. Dessutom bjuds det på ytterligare musik av Thad Jones samt några specialskrivna hyllningar till densamme. Själva firar bandet 35 år och tillika skulle bandets grundare Jörgen Nilsson ha fyllt 75 år!

Sinne Eeg turnerar över hela världen och har fans i både Europa, USA och Asien och har sjungit på anrika amerikanska jazzklubbar som ”Green Mill” i Chicago och ”Birdland” i New York. Hon har även uppträtt med amerikanska storheter som pianisten/organisten Larry Goldings och trumslagaren Peter Erskine, vunnit fyra ”Danish Music Awards” som motsvarar Sveriges grammis-pris, vunnit det franska ”Prix du Jazz” och har erhållit ”Dronning Ingrids Hederslegat” direkt ur danska drottning Margarethes hand. Vi är väldigt glada över att ha Sinne med oss och kan utlova en konsertupplevelse utöver det vanliga precis som Rigmor hade gett oss!

Varmt välkomna till en fyrfaldig jubileumsfest med sväng-garanti!

 • Plats : Palladium, Södergatan 15, Malmö
  Datum : lördag 25 mars
  Tid : 19:00
  Priser :
  • Entré: 350 kr
  • Student: 300 kr
  • Pensionär: 300 kr
  Platser kvar: Platser finns
  Boka / Köp

Du kan köpa biljetter online fram till 2 timmar innan arrangemanget börjar. Fram till 72 timmar innan arrangemanget, kan du även välja att spara en bokning för att betala t o m sista hämtdatum, antingen online eller i butiken. Ring tel.040-10 30 20 under våra öppettider om du vill boka via telefon.