• Speltid: 120 min totalt med paus
  • Kategori:
  • Hemsida: http://www.oslipat.com
  • Artist / Medverkande: Kristoffer Appelquist, Elvira Lander, Emma Hansson Löfgren, Johannes Brenning

Oslipat med Kristoffer Appelquist m fl

April april. Jag kan sätta in en till föreställning om jag vill. Efter två utsålda föreställningar under våren inser vi att behovet av standup i Malmö är stort. Så vi sätter in en extraföreställning med:

Kristoffer Appelquist, Malmösonen som blev värmlänning och dessutom älskad av ungefär 66 procent av svenska folket för sin helt fenomenala humor. Resten fattar inte helt enkelt. Kristoffer är en kär gäst på Oslipat och skapar alltid en magisk stämning i lokalen.

Elvira Lander. Hon kom som ett yrväder med humor från Västerbotten. I Umeå har hon varit med att bygga upp en av de mest bärkraftiga standupscenerna i landet och nominerades för detta på Svenska Standupgalan i år. Elvira har både scenisk närvaro och tajming som få andra.

Emma Hansson Löfgren. Emma är komiker och skådis och har synts i otaliga tv-produktioner som Centralskolan och Robins. Som komiker gräver hon där hon står och lyckas skapa bisarra berättelser om sitt eget liv och det hon ser runtomkring sig.

Johannes Brenning har det senaste året skapat sig ett namn i Stockholms humorvärld. Genom sin lätt stissiga scenstil skapar han väldigt intressant och mycket rolig standup.

Åldersgräns 18 år. Köpt biljett garanterar inte sittplats, så kom i tid.

  • Inga bokningsbara tillfällen

Du kan köpa biljetter online fram till 2 timmar innan arrangemanget börjar. Fram till 72 timmar innan arrangemanget, kan du även välja att boka biljetter för att betala t o m sista hämtdatum, antingen online eller i butiken. Ring tel.040-10 30 20 under våra öppettider om du vill boka via telefon.