• Speltid: 135 min totalt med paus
  • Kategori:
  • Hemsida: http://www.tommyjuth.se

Pågarna - ute och reser... !

Vi - Lasse Berggrensson & Tommy Juth med pianisten Peter Berglund kommer på gästspel till Vellinge Konserthus med vår senaste Succe-Show ”Pågarna ute och reser…”

Vi har så mycket minnen, musik och nostalgiska historier kvar att berätta så vi blev helt enkelt tvungna att göra ytterligare en ny produktion av ”När vi va Pågar”.

”Pågarna – ute och reser…”, som titeln heter, tar er med på en kärt igenkännande resa till både välbekanta platser, årtal och händelser som vi alla upplevt men kanske tillfälligt glömt bort. Kom och kliv på så friskar vi upp våra minnen tillsammans. Självklart bjuder vi på massor av musik, sång, självupplevda historier, anekdoter, allsång och förstås en hel del överraskningar…! En resa ni aldrig varit med om tidigare.
Garanterad skratt- och nostalgi-afton

Glöm inte ta med er egen mat och dricka - för vi kör förstås vårt succe-koncept Picknick-Show som vanligt.

  • Inga bokningsbara tillfällen

Du kan köpa biljetter online fram till 2 timmar innan arrangemanget börjar. Fram till 72 timmar innan arrangemanget, kan du även välja att boka biljetter för att betala t o m sista hämtdatum, antingen online eller i butiken. Ring tel.040-10 30 20 under våra öppettider om du vill boka via telefon.