PEGASUS FAMILY 2022 - String Stories + Gubben och Åsnan

Upplev föreställningar med Dockteatergrupper från Spanien, Danmark, Sverige!
Träffa alla de internationella dockkonstnärerna!
Tillverka egna dockor tillsammans med dem och professionella dockmakare!
Spela med dina nya dockor, spela in en kort video i Dockomaten, dela den med släkt och vänner, tag hem dockorna och spela vidare!

STRING STORIES med RAMBLING PUPPETS från SPANIEN
Rambling Puppets är en enmansteater från Barcelona. Ferran Costa designar och bygger själv sina dockor och spelar med dem på gator och torg. Som många andra skickliga marionettspelare har Ferran utbildat sig i omtalade Taller de Marionetas de Pope Otal i Barcelona, och har skapar sina shower med hjälp av dockmästare som Jordi Bertran och Pepe Otal.
STRING STORIES är en genuin marionettföreställning i varietéstil för alla åldrar. En liten musikalisk komedi där en av historierna handlar om den sjungande hunden Canelo. Canelo är inte bara en hund, han är också en docka som vill bli en stjärna. Det verkar inte hans husse märka, han håller hårt i kopplet och i trådarna som håller de båda samman.
”Mina damer och herrar! Jag har nöjet att presentera en ytterst ovanlig artist! Ett geni, full av virtuositet och begåvad med en mirakulös egenskap! Han är gatans största sensation! Det är ett stort nöje att få presentera… Canelo, den otroliga sjungande hunden!”
Språk: Utan ord.

GUBBEN OCH ÅSNAN med OLSENS TEATER från DANMARK
En rolig föreställning om gubben och hans kluriga åsna som plötsligt får ta till allt de kan och allt de har.
Nu händer det saker!
Lammet försvunnet!
Ajajaj!
Prinsessan snuvig!
Uj uj uj!
Fågelungen näbbig!
Ojojoj!
Internationell succé!
Prisbelönad för sin originalitet, humor och sina unika dockor vid internationella dockteaterfestivaler i Tjeckien, Kina, Serbien, Tyskland, Rumänien, Polen, Ryssland, Slovenien, Turkiet, Vietnam.
”Best Animation”, ”Best Puppet Design”, ”Best Original Creation”, ”Originality In The Art Of Animation”, ”Gold Medal For Most Beloved Puppets”, ”Best Family Performance”, ”Childrens Juryprize 25 Golden Stars”. Olsens Teater turnerar i hela Danmark där teaterns humoristiska och musikaliska Trädocksföreställningar blivit en ”institution”.
Från 3 år. Spelas på en blandning av lättförståelig danska och svenska.

 • Plats : Pegasus Trädgård, Företagshusvägen 2, Hög
  Datum : lördag 9 juli
  Tid : 13:00
  Priser :
  • Entré: 60 kr
  Platser kvar: Platser finns
  Boka / Köp

Du kan köpa biljetter online fram till 2 timmar innan arrangemanget börjar. Fram till 72 timmar innan arrangemanget, kan du även välja att boka biljetter för att betala t o m sista hämtdatum, antingen online eller i butiken. Ring tel.040-10 30 20 under våra öppettider om du vill boka via telefon.