• Kategori:
  • Hemsida: http://www.palladium.nu

Rickie Lee Jones - INSTÄLLT

Tyvärr måste vi meddela att Rickie Lee Jones har på kort varsel ställt in kvällens konsert på Palladium i Malmö, detta på grund av sjukdom. Inget nytt datum är aktuellt just nu och samtliga biljetter kommer att återlösas.

Världsartisten Rickie Lee Jones återvänder till Sverige för en exklusiv spelning i Malmö. Den 23 februari gästar hon Palladium tillsammans med sitt band.

Hon är inte helt enkel att placera i ett musikaliskt fack. Rickie Lee Jones har alltid gått sina egna vägar och med orädd entusiasm dansat mellan folkmusik, rock, pop och jazz. Men Rickie har en ovanlig förmåga att få allt att kännas just som… Rickie Lee Jones.

Rickie Lee Jones fick sitt genombrott på popscenen -78 och har sedan dess experimenterat med sitt ljud och artisteri på över 15 album. Hon har samarbetet med många av våra största stjärnor och är ständigt ett av namnen när det diskuteras Polarpris. Rickie Lee Jones har beskrivits som ett kulturellt fenomen, är karaktäristisk i både sång och låtskrivande och hennes liveshower har kommit att kallas ”biktstols-framträdanden”.

Senaste plattan ”The Other Side of Desire” (2015) skrevs och spelades in i New Orleans, där hon också lever och verkar. Musiken är den första hon skrivit på över ett årtionde, och inspirerad av alla händelser i hennes liv.

Dörrarna öppnas: 18:00
På scen: 19:00
Åldersgräns: 13 år
Rullstol betalar ordinarie pris, ledsagare har fri entré. Rullstolsbiljetterna säljs via Eventims Kundservice 0771-130 150

Palladium meddelar:
Välkommen på konsert till Palladium
Serveringen öppnar klockan 18:00.
I Palladiums servering finns öl, vin, alkoholfritt alternativ, matigare smörgåsar samt kaffe och kakor.
Se gärna länk för mer information samt förbeställning:
http://www.palladium.nu/servering-bar
Palladium tar emot kort och kontanter i både serveringen och garderoben.
Garderobsavgiften är 20 kr.
Konserten startar klockan 19:00

  • Inga bokningsbara tillfällen

Du kan köpa biljetter online fram till 2 timmar innan arrangemanget börjar. Fram till 72 timmar innan arrangemanget, kan du även välja att boka biljetter för att betala t o m sista hämtdatum, antingen online eller i butiken. Ring tel.040-10 30 20 under våra öppettider om du vill boka via telefon.