Fotograf: Caroline Deruas
 • Arrangör:
 • Samarrangör:
 • Kategori:
 • Hemsida: http://www.palladium.nu
 • Artist / Medverkande: Salvador Sobral

Salvador Sobral – BPM

Mjukt, melodiskt, melankoliskt... och fullkomligt sobralt!

Varmt välkommen till en kväll som pulserar av drömsk jazz och konstfull pop med en av Portugals största artister, tillika en karismatisk scenpersonlighet.

Kort efter att klassiskt skolade Salvador Sobral triumferat i Eurovision Song Contest år 2017 med kärleksballaden ”Amar pelos dois”, skriven av systern Luisa, genomgick han en hjärttransplantation.

När han nu står på Palladiums scen för andra gången är det med musik från nya, hyllade plattan "BPM" (beats per minute), som han komponerat tillsammans med partnern Leo Aldrey. Direkt från Sobrals hjärta flödar de varma, innerliga tonerna och texterna på portugisiska, spanska och engelska in i våra egna blodsystem och gör hans unika, musikaliska livselixir till vårt att njuta av.

Utöver rytmsektionen med André Rosinha på kontrabas och Bruno Pedroso på trummor, som följt honom sedan hans första album, har Sobral lagt till nya medlemmar på ”BPM”: André Santos på gitarrer, Lucía Fumero på piano och Leo Aldrey på keyboards och ljudeffekter.

Sobral har bott i USA, på Mallorca och i Barcelona, där han studerade på prestigefyllda Taller de Músics. 2019, nästan två år efter triumfen i Eurovision, kom albumet ”Paris, Lisboa” som förde honom ut på en omfattande Europaturné, där ett uppträdande på Palladium blev hans första konsert i Sverige.

 • Plats : Palladium, Södergatan 15, Malmö
  Datum : lördag 4 mars
  Tid : 19:00
  Priser :
  • Entré: 450 kr
  • Medlem Jazz i Malmö: 410 kr
  Platser kvar: Fåtal platser
  Köp

Du kan köpa biljetter online fram till 2 timmar innan arrangemanget börjar. Fram till 72 timmar innan arrangemanget, kan du även välja att spara en bokning för att betala t o m sista hämtdatum, antingen online eller i butiken. Ring tel.040-10 30 20 under våra öppettider om du vill boka via telefon.