• Speltid: 60 min
  • Kategori:
  • Hemsida: http://www.inkonst.com

”So Sorry” - BamBam Frost

Ett danscollage av popkultur förpackad i rosa plast.

Koreografen BamBam Frost bjuder, tillsammans med dansarna Mari Carrasco och Lydia Östberg Diakité, på ett lekfullt och intensivt collage av popkulturens uttryck och danser.

I arbetet med So Sorry har BamBam studerat framförallt afroamerikanska kvinnliga artister inom RnB, pop och hiphop. Hon har tittat på uttryck, danser och estetik från musikvideos och livekonserter och ställt sig frågan vad populärkulturen vi konsumerar betyder för oss och hur den landar i våra kroppar.

Dansarna pushar sina kroppar tills det inte går längre och ser vart utmattningen tar dem både fysiskt och psykiskt. De omfamnar men förhåller sig samtidigt kritiskt till den populärkultur de, och många med dem, konsumerar dagligen. Till pumpande musik, iklädda gråa kroppsstrumpor, i ett rum förpackat i rosa glänsande plast – bjuder dansarna in till en intensiv, rolig och svettig föreställning där danser vi känner igen bryts ner och byggs om.

So Sorry är en turnéversion och en utveckling av föreställningen Sorry som hade produktionsresidens på Riksteatern med premiär på MDT våren 2018.

BamBam Frost är dansare och koreograf baserad i Stockholm. 2013 tog hon kandidatexamen i Samtida dans från DOCH/Dans och Cirkushögskolan. BamBam har arbetat med bland annat Marina Abramovic, Erik Linghede, Paloma Madrid, Lisa Janbell och Mari Carrasco och Mette Ingvartsen.
Sedan 2008 är BamBam medlem i P*fect Dancecompany som bl a har medverkat i en rad musikvideos, konserter och som pausnummer på Melodifestivalen. Hon turnerade med Erik Linghedes dansproduktion Drone under 2018. Verket Sorry, som ligger till grund för föreställningen So Sorry, var hennes debut som koreograf.

Medverkande: BamBam Frost, Mari Carrasco, Lydia Östberg Diakité | Koreograf: BamBam Frost | Ljusdesign: Anton Andersson | Ljuddesign: Yared Cederlund | Scenografi: Lisa Berkert Wallard | Producent och turné: Riksteatern.

  • Inga bokningsbara tillfällen

Du kan köpa biljetter online fram till 2 timmar innan arrangemanget börjar. Fram till 72 timmar innan arrangemanget, kan du även välja att boka biljetter för att betala t o m sista hämtdatum, antingen online eller i butiken. Ring tel.040-10 30 20 under våra öppettider om du vill boka via telefon.