• Kategori:
  • Hemsida: http://www.blabaten.com

Stand up: Emma & Petrina

Petrina Solange drar igenom skämthögen, work in progress. Såhär är det va. Jag har tänkt åka på en miniturné men innan dess måste jag stämma av så att dom nya skämten är roliga nog. Finns det något bättre sätt att göra det på än att fylla blå båten med värdens bästa publik och sedan bara kötta? Nä, tänkte väl det. Dessutom är det ett ypperligt tillfälle för mig att säga vidriga roligheter som jag nog bara kommer våga dra en gång.

Malmökomikern Emma Hansson Löfgren kommer att få båten att gunga extra med sin uttrycksfulla humor fylld med dråpliga vardagsobservationer och komiska livsbekännelser.

Hon har synts på humorscener runt om i landet och skapat komik i både TV och radio. Nu vill även hon ta tillfället i akt att samla ihop gammalt och nytt material och inte minst dela båt och skojigheter tillsammans med Petrina.

Båten öppnar kl 19, för picknick. Tag själva med vad som önskas förtäras. Endast kaffe finns att köpa ombord.

  • Inga bokningsbara tillfällen

Du kan köpa biljetter online fram till 2 timmar innan arrangemanget börjar. Fram till 72 timmar innan arrangemanget, kan du även välja att boka biljetter för att betala t o m sista hämtdatum, antingen online eller i butiken. Ring tel.040-10 30 20 under våra öppettider om du vill boka via telefon.