• Arrangör:
 • Kategori:
 • Hemsida: http://www.victoria.se

Stöd Victoria - fiktivt evenemang

Stöd Victoria är ett fiktivt evenemang.

Vi står inför en ny vardag. Coronavirusets framfart över världen har inte undgått någon och drabbar oss alla. Den rådande situationen medför stora svårigheter, både för samhället i stort och för oss som kulturscen, kulturarbetare och inte minst för den mängd artister som vi bokat för att uppträda på vår scen; förlorade intäkter, osäkerhet kring framtiden och personliga förluster.

Vi hoppades in i det sista på att vi nu under hösten skulle kunna öppna upp portarna till teatern för en strålande höstsäsong, men det har visat sig att det kommer dröja innan vi får möjlighet till det. Vi som arbetar på Victoriateatern kommer göra allt som står i vår makt för att komma tillbaka bättre än någonsin när vi kan starta upp igen, men tills dess hoppas vi på ditt stöd!

Hur kan jag stödja?

Köp en eller flera fiktiva biljetter till detta ”evenemang”

Efterskänk din biljett Vi vädjar till dig som köpt biljett till något av evenemangen som blivit inställda att, om du har möjlighet, inte kräva tillbaka pengarna för biljetten. Om du inte gör något anspråk inom senast en (1) månad från dagen då evenemanget skulle ha ägt rum, så skänker du automatiskt hela summan.

Donera via Swish 123 374 91 73 – märk din inbetalning ”covid19"

Skänk en gåva via Facebook >

Bli flygelvän Klicka här för att läsa mer om vår Steinwayflygel och hur du kan bli flygelvän >

Vad händer med min donation?
Victoriateatern drivs av en ideell kulturförening, helt utan vinstsyfte, vars ändamål är att vara en scen och därmed en arbetsplats för musiker, artister och medarbetare som krävs för att kunna genomföra arrangemang. De pengar som kommer in i föreningen när du donerar går helt till att vi ska kunna fortsätta att arrangera konserter och betala artister och omkostnader som rör arrangemangen som vi genomför. Det är viktigt för oss att artisterna får god ekonomisk kompensation och möjlighet till fortsatt arbete.

Stort tack för ditt bidrag!

 • Kommentar : Obs! fiktivt evenemang, genom att köpa en biljett stödjer du Victoriateatern genom ett bidrag
  Plats : Victoriateatern, Södra Förstadsgatan 18, Malmö
  Priser :
  • Stöd Victoria: 50 kr
  • Stöd Victoria: 100 kr
  • Stöd Victoria: 200 kr
  • Stöd Victoria: 300 kr
  • Stöd Victoria: 400 kr
  • Stöd Victoria: 500 kr
  Platser kvar: Platser finns
  Boka / Köp

Du kan köpa biljetter online fram till 2 timmar innan arrangemanget börjar. Fram till 72 timmar innan arrangemanget, kan du även välja att boka biljetter för att betala t o m sista hämtdatum, antingen online eller i butiken. Ring tel.040-10 30 20 under våra öppettider om du vill boka via telefon.