• Kategori:
  • Hemsida: http://www.dansstationen.nu

STOLT SCENKONST: Fröding dansade aldrig på bögklubb i Damaskus - Apollo

Apollo kommer att bjuda på en performativ läsning av sin bok ”Fröding dansade aldrig på bögklubb i Damaskus”.

En resa som tar dig från en skog i Värmland i slutet av 70-talet och mellanlandar i en elitskola i Stockholm på 80-talet. Och drar med dig in i NY’s klubbliv på det tidiga 90-talet och avslutas i Damaskus 2009 ett år innan kriget. En queer historia som handlar om att försöka vara sig själv. Att söka efter sin familj. Och den stora längtan efter det stora spännande livet som en vet finns ”där ute” någonstans.

Språk: svenska

Biljettpris: ”Stolt Scenkonst-knapp” 50 kr, gäller som entré på samtliga föreställningar i mån av plats. Det går också bra att förboka biljetter på Kulturcentralen och då betalar man 50 kr per biljett och evenemang, och hämtar ut sin knapp i kassan senast 15 minuter innan utsatt tid.

STOLT SCENKONST 2019
Tredje gången gillt! Dansstationen är stolta över att presentera festivalen ”Stolt Scenkonst - Proud Performing Arts” - för att fira, främja och fördjupa scenkonst med HBTQ+perspektiv. Festivalen fokuserar på nära och intima konstnärliga möten och att lyfta frågor kring queer representation och gestaltning inom scenkonsten.

  • Inga bokningsbara tillfällen

Du kan köpa biljetter online fram till 2 timmar innan arrangemanget börjar. Fram till 72 timmar innan arrangemanget, kan du även välja att boka biljetter för att betala t o m sista hämtdatum, antingen online eller i butiken. Ring tel.040-10 30 20 under våra öppettider om du vill boka via telefon.