• Kategori:
  • Hemsida: http://www.sagohuset.nu
  • Artist / Medverkande: Teater Sagohuset (Åsa Ahlander, Oscar Hielm och Åsa Hörling)

Teater Sagohusets Jullovsfestival

MAX- Pjäsen om bollen, bilen och lampan 1-3 år
Föreställningen handlar om Bollen, Lampan och Bilen men också om Orden, Färgerna och Melodin! Det handlar om mitt och ditt, här och där och dumma saker som inte gör som man vill.

Festen i Hulabo- från 3 år
Välkomna på ett riktigt tårtkalas hos bonden Jöns! Träffa de tre svarta hönsen, hunden, kossan, den lilla lilla guldfisken och alla de andra djuren på en fest som heter duga. Ett diktverk fyllt av fantasi och ordglädje.

Sjöflickan och drakens dotter- från 3 år
Baserad på en kinesisk folksaga. Om flickan och drakens dotter och deras långa äventyr som kantas av mysterium, vattensamlingar på bergstopparna och trofast vänskap.

Krakel Spektakel- en rymdbalett - från 4 år
Träffa Krakel Spektakel, Kusin Vitamin och Fröken hit och dit i en färgexploderande föreställning som leks fram med hjälp av rytm, dans och interaktivt skoj.

Resan till Dödsriket- från 9 år
Möt några av mytologins giganter i ett fartfyllt och musikaliskt fyrverkeri. Ta del av glimtar ur deras spännande livsöden som alla har ett gemensamt. De slutar i dödsriket.

För mer information om varje föreställning; Se vår hemsida.

  • Inga bokningsbara tillfällen

Du kan köpa biljetter online fram till 2 timmar innan arrangemanget börjar. Fram till 72 timmar innan arrangemanget, kan du även välja att boka biljetter för att betala t o m sista hämtdatum, antingen online eller i butiken. Ring tel.040-10 30 20 under våra öppettider om du vill boka via telefon.