Teddybjörnen Fredriksson – Filippa & morfar

Barnmusikalen baseras på böckerna ”Filippa & morfar” skrivna av Kristina Grundström och Lasse Berghagen. Föreställningen innehåller flera av Lasse Berghagens hits; Teddybjörnen Fredriksson, En kväll i juni, Stockholm i mitt hjärta.

Böckerna om Filippa & morfar har fångat fantasin hos både unga och gamla. Med sina hjärtevärmande berättelser och levande karaktärer tas läsarna med på äventyr som inspirerar och underhåller.

I föreställningen, skriven av Lasse Berghagen och Göran Lohne, kommer publiken att följa med till Lasse Berghagens värld för att upptäcka en skattkista av glädje, inspiration och musikalisk mångfald. Med sin genuina charm och enastående talang fortsätter Berghagen att sprida ljus och glädje i varje ton och ord han delar med sig av – en oförglömlig stund som kommer att värma ditt hjärta och ge dig en känsla av glädje.

Ensemble: Louise Thörner (Filippa), Mattias Manne (morfar Lasse Berghagen)
Musik: Lasse Berghagen
Regi och koreografi: Sandra Lidberg
Manus och bearbetning: Lasse Berghagen, Göran Lohne
Produktion: Event o Sånt, Borås

Ålder: från 3 år

Vill du äta och dricka något gott i samband med ditt besök på Palladium?
I Palladiums servering finns bl.a. vin, öl, olika alkoholfria drycker, paj, smörrebröd, laxbakelse, lättare tilltugg samt kaffe och kakor. Här kan du läsa mer om vad Palladium servering har att erbjuda och hur du gör en förbeställning: www.palladium.nu/palladium-servering/

 • Kommentar : Obs! endast förköp
  Plats : Palladium, Södergatan 15, Malmö
  Datum : lördag 14 september
  Tid : 15:00
  Priser :
  • Vuxen: 285 kr
  • Barn t o m 15 år: 235 kr
  Platser kvar: Platser finns
  Boka / Köp Förköpet stänger: 2024-09-14 15:00