• Kategori:
  • Hemsida: http://www.victoria.se

THOMAS STENSTRÖM

Med start i Örebro den 24 november gör Thomas Stenström fyra exklusiva akustiska spelningar i vinter med stopp på Victoriateatern den 5 december. Thomas har turnerat konstant sedan släppet av hans tredje album ”Rör inte min kompis” tidigt i år, men det blir första gången han gör en turné utan sitt band och med en mindre avskalad sättning.

”Det är något jag velat göra länge, ända sedan jag började tänka på att spela live i stort sett. Men vi har liksom alltid turnerat med bandet. Så det skall verkligen bli kul att göra låtarna live lite mer som de låter när jag först skriver dom. Känns som det ärligaste och farligaste man kan göra så därför lockar det mig. Tar med mig Johannes Runemark som musikaliskt och psykiskt stöd, hoppas vi ses i vinter!”

Thomas Stenström var tolv år när han började skriva och spela musik. Han tilldelades Ted Gärdestadstipendiet år 2010 och albumdebuterade med "Nåt annat, nån annanstans" år 2012, men 2014 var året då han slog igenom stort hos svenska folket. Det var med singeln ”Slå mig hårt i ansiktet” från albumet ”Fulkultur” och en spelning på Gotland samma sommar som det stod klart vilken hit det skulle bli.

I början av 2017 släpptes nya skivan ”Rör inte min kompis”. Skivan är en tillbakagång till rötterna men samtidigt 100 steg framåt. Det är rocklåtar som vilar stadigt mot hemstaden Uddevallas gator men hela tiden med en kall hand i nacken som stör. Texterna skildrar uppväxten, de som kom bort, de som kom hem och de som gick under, samtidigt som de skildrar en brinnande ilska över ett Sverige och ett Europa i kaos.


Facebook
Spotify
Hemsida

Picknickföreställning

Pris:
Salong 335:-
Balkong 295:-
Salong Student/Pensionär 295:-
Balkong Student/Pensionär 255:-
(I biljettpriset ingår garderobsavgift samt serviceavgift.)
Insläpp:
19.00
På scen: 19.30

För rullstolsanpassade platser boka era biljetter via info@victoria.se.

Följ Victoriateatern:
facebook.com/Victoriateatern
instagram.com

________________________________

Picknickteater:

Victoriateatern har en intim och avslappnad atmosfär och vi uppmuntrar vår publik att känna sig som hemma. Under våra picknickföreställningar är alla gäster välkomna att ta med sig egen mat och dryck. Det spelar ingen roll vad du tar med. Hämtpizza på ett bord följs av ostron och kaviar på nästa - ta med det du är sugen på!

Vi på Victoriateatern rekomenderar Möllans Osts Tapastallrick För Två - en ost och charktallrik fylld med härliga delikatesser från Italien, Schweiz, Portugal och Frankrike. Ring Möllans Ost på 040-19 35 45, gärna en dag i förväg, så ordnar dem den åt dig!

Tänk på att..
..det är inte tillåtet med mat på balkongplatserna eftersom de saknar bord.
..du kan komma att få dela bord med ett annat sällskap.
..även under picknickföreställningar öppnar vi upp vårt lilla kafé där ni kan handla kaffe, te, läsk och kakor.

Varmt välkomna på picknick!


Visa Victoriateatern på en större karta

  • Inga bokningsbara tillfällen

Du kan köpa biljetter online fram till 2 timmar innan arrangemanget börjar. Fram till 72 timmar innan arrangemanget, kan du även välja att boka biljetter för att betala t o m sista hämtdatum, antingen online eller i butiken. Ring tel.040-10 30 20 under våra öppettider om du vill boka via telefon.