Unik Blueskväll med Fried Okra och Rune Höjmark

Fried Okra går inte att jämföra något annat band. De gör alltid ett stort intryck på publiken med sin unika musik, musik som är ämnad både för hjärna och i hjärta. Det mesta materialet är eget och har sin källa i rootsmusiken –swampblues, americana och hill country music. Ett underbart hantverk skapat av tre fritänkande musiker.

Bandet, som kommer från Danmark, har funnits sedan 2006 och sökte länge för att hitta sitt eget speciella sound. Låtarna är enka i sin grund och drivs framåt av en närmast hypnotisk rytm. Texterna är inte repetetiva på det sätt som är vanligt i blues utan består av sammanhängande berättande texter, tagna ur vardagslivet. Merparten av låtarna är skrivna av Morten Lunn som också är sångare i bandet. Hans mjuka själfull stämma gör full rätt åt sångerna.

VIKTIG INFORMATION
Alain Apaloo har i sista stund varit tvungen att lämna återbud för sin medverkan. Vi ber om ursäkt för detta och förstår om någon känner sig besviken över detta. Emellertid kommer Fried Okra i stället att uppträda med RUNE HÖJMARK. Rune är en väl rutinerad gitarrist som under lång tid samarbetat med de stora bluesnamnen i Danmark.

Fried Okra har släppt sex album vid det här laget och fortsätter vara kreativa och nyskapande. Bandet består av Morten Lunn, gitarr och sång - Thomas Crawfurd, trummor - Anders Wallin, bas.

För er som vill äta på restaurangen rekommenderas att förbeställa maten så går allting mycket snabbare och enklare, 040 12 32 12

Webbsida: https://www.friedokraband.dk/
Youtube: https://www.youtube.com/watch?v=_w3p79DycrY

 • Plats : Restaurang Wega (Malmöhus slott), Malmöhusvägen 6, Malmö
  Datum : lördag 2 december
  Tid : 20:00 , ( Insläpp 19.00 )
  Priser :
  • Entré: 200 kr
  • Medlem Malmoe-Copenhagen Blues Connexion: 150 kr
  Platser kvar: Fåtal platser
  Köp Förköpet stänger: 2023-12-02 18:00