Foto: Tobias Hilmersson Rydén

Upptäck Victoria! - Harriet Nauer

Med sitt förtrollande fingerspel på gitarr och hennes uttrycksfulla låttexter, för den hyllade singer-songwritern Harriet Nauer tankarna till 60- och 70-talets american folk. Det är dåtid, nutid och framtid som flätas samman i fina melodier, berättelser och röst. Hennes musik väcker minnen av ikoner som Joni Mitchell och för tanken till en berättarkultur som människor har burit med sig ända sedan vi samlades kring lägerelden – filmiskt och stämningsfullt.

"Att Harriet Nauer snart kommer att tillhöra Nordens toppskikt vad gäller singer/songwriters är jag alldeles säker på. Med en sångton som påminner om Anna Ternheim och Ane Brun och en låtskrivartalang fostrad av giganter som Bruce Springsteen och Johnny Cash har hon nämligen alla förutsättningar för detta."Hymn

Trollhättefödda Harriet Nauer har bland annat spelat på festivaler, supportat Mando Diao och gästat TV4 vid flera tillfällen. Debut-EP:n »Human« släpptes för bara två år sedan och hon har redan blivit jämförd med storheter som Joan Baez och Kate Bush.

"Fysiskt är jag inte där och har aldrig varit. Jag har aldrig dödat, krossat flaskor eller fått blåmärken av mina vilda upptåg. Jag har aldrig känt hur tusentals hästars hovar dundra över slätterna. Jag har aldrig bett mina nära och kära att kedja fast mig för att låta mig dö i en soluppgång. Men det finns där; sådant som vi människor inte kan ta på, eller någonsin kommer att uppleva. Det är fiktion som sätter ord på vad vi känner."

På scen:
Harriet Nauer - sång och gitarr

Upptäck Victoria!
Denna konsert ingår i Victoriateaterns konsertserie Upptäck Victoria! där du några gånger per säsong, för en liten peng, kan höra spännande musik av hög kvalité i genrer som du kanske aldrig lyssnat på, med artister som du kanske aldrig hört talas om – låt dig överraskas! Har du eller någon du känner aldrig varit hos oss så är detta ett ypperligt tillfälle!
Läs mer: Vad är Upptäck Victoria

https://youtu.be/9q2-OoaiOxU
https://youtu.be/mZ6ykrP1Sks

http://www.harrietnauer.se/
https://open.spotify.com/artist/7ntzg1pA71vjzEhdSwYj3Q?si=oJE2oVhDRMSzMMN696Cabw
https://www.instagram.com/harrietnauermusic/
https://www.facebook.com/harrietnauer

Pris:
Salong 100:-
Balkong 100:-
Salong Student/Pensionär 50:-
Balkong Student/Pensionär 50:-
(I biljettpriset ingår garderobsavgift samt serviceavgift.)
Insläpp:
19.00
På scen: 19.30

För rullstolsanpassade platser boka era biljetter via info@victoria.se.

Följ Victoriateatern:
facebook.com/Victoriateatern
instagram.com

________________________________________________

Picknickteater:

Victoriateatern har en intim och avslappnad atmosfär och vi uppmuntrar vår publik att känna sig som hemma. Under våra picknickföreställningar är alla gäster välkomna att ta med sig egen mat och dryck. Det spelar ingen roll vad du tar med. Hämtpizza på ett bord följs av ostron och kaviar på nästa - ta med det du är sugen på!

Vi på Victoriateatern rekommenderar Möllans Osts Tapastallrik För Två - en ost och charktallrik fylld med härliga delikatesser från Italien, Schweiz, Portugal och Frankrike. Ring Möllans Ost på 040-19 35 45, gärna en dag i förväg, så ordnar dem den åt dig!

Tänk på att..
..det är inte tillåtet med mat på balkongplatserna eftersom de saknar bord.
..du kan komma att få dela bord med ett annat sällskap.
..även under picknickföreställningar öppnar vi upp vårt lilla kafé där ni kan handla kaffe, te, läsk och kakor.

Varmt välkomna på picknick!

 • Plats : Victoriateatern, Södra Förstadsgatan 18, Malmö
  Datum : torsdag 18 april
  Tid : 19:30 , ( Insläpp 19.00 )
  Priser :
  • Salong: 100 kr
  • Balkong: 100 kr
  • Salong Student/Pensionär: 50 kr
  • Balkong Student/Pensionär: 50 kr
  Platser kvar: Fullbokat