• Kategori:
  • Hemsida: http://www.victoria.se

VALKYRIEN ALLSTARS (NO)

Det är 15 år sedan de bildades och mer än tio sedan de släppte sitt första album – hardingfeladuon som numera är en kvartett är kanske Norges främsta folkmusikgrupp. Gruppen förnyar norsk folkmusik och rör sig mellan många olika genrer och stilar. Traditionella melodier går genom ambientfolk och ballader till akustisk folkrock med fina sångharmonier – allt med sitt distinkta sound och karakteristiska klang.

Både nationellt och internationellt har de spelat in sig på hitlistor och erövrat både undergroundklubbar och konserthallar. Det som började som en traditionell fela-duo har utvecklats till något som är svårt att beskriva och måste upplevas. Valkyrien Allstars har genom åren tilldelats en mängd priser och utmärkelser, bland annat mottog de Artist of the Year Award 2008 på folkmusikscenen på Folkelarm festival och det allmänna konstnärpriset "Edvard Price" under 2015.

Gruppen släppte sitt femte och senaste album ”Försök säga något till mig nu (Heilo)” under 2016 och nu senast är frontfiguren Tuva Syvertsen aktuell i Hollywoodproduktion "Downsizing" med Matt Damon i huvudrollen, där hon framför en norsk traditionell melodi i filmens sista scen.

På scen:
Erik Sollid – hardingfela, sång, gitarr
Tuva Livsdatter Syvertsen – hardingfela, sång
Martin Viktor Langlie – trummor, sång
Magnus Larsen Jr.– bas, cello

Konserten genomförs i samarbete med Mix Musik.

Konserten genomförs med stöd av Nordiska kulturfonden (puls).

https://www.facebook.com/valkyrienallstars
https://www.valkyrienband.no
https://open.spotify.com/artist/4E1kp6gNDweuoJ7UIrTbgU

Picknickföreställning

Pris:
Salong 240:-
Balkong 200:-
Salong Student/Pensionär/Medlem MixMusik 200:-
Balkong Student/Pensionär/MixMusik 160:-
(I biljettpriset ingår garderobsavgift samt serviceavgift.)
Insläpp:
19.00
På scen: 19.30

För rullstolsanpassade platser boka era biljetter via info@victoria.se.

Följ Victoriateatern:
facebook.com/Victoriateatern
instagram.com

________________________________________________

Picknickteater:

Victoriateatern har en intim och avslappnad atmosfär och vi uppmuntrar vår publik att känna sig som hemma. Under våra picknickföreställningar är alla gäster välkomna att ta med sig egen mat och dryck. Det spelar ingen roll vad du tar med. Hämtpizza på ett bord följs av ostron och kaviar på nästa - ta med det du är sugen på!

Vi på Victoriateatern rekomenderar Möllans Osts Tapastallrick För Två - en ost och charktallrik fylld med härliga delikatesser från Italien, Schweiz, Portugal och Frankrike. Ring Möllans Ost på 040-19 35 45, gärna en dag i förväg, så ordnar dem den åt dig!

Tänk på att..
..det är inte tillåtet med mat på balkongplatserna eftersom de saknar bord.
..du kan komma att få dela bord med ett annat sällskap.
..även under picknickföreställningar öppnar vi upp vårt lilla kafé där ni kan handla kaffe, te, läsk och kakor.

Varmt välkomna på picknick!


Visa Victoriateatern på en större karta

  • Inga bokningsbara tillfällen

Du kan köpa biljetter online fram till 2 timmar innan arrangemanget börjar. Fram till 72 timmar innan arrangemanget, kan du även välja att boka biljetter för att betala t o m sista hämtdatum, antingen online eller i butiken. Ring tel.040-10 30 20 under våra öppettider om du vill boka via telefon.