• Speltid: 120 min
 • Arrangör:
 • Kategori:
 • Hemsida: http://www.mbm.se

Vårgala 2019

Välkommen till årets Vårgala med Brandkårens Orkester!

Till våren kan du ta del av en musikalisk odyssé, allt från musikalens kända värld till svenska vispoppens skatter. När vi tillsammans ger oss ut på vår seglats återger vi i år, med stor glädje och inspiration, några av rockens mest kända låtar. Luta dig tillbaka och njut av resan!

Nina Söderquist, har kallats Londons musikaldrottning och lovordats av världspress för sina framgångar i Londons West End med musikalen Spamalot. Hon har turnerat med Björn Skifs och Badrock (2016), rockat arenor världen runt med flera Rock & Queen turnéer.
Det stora genombrottet kom hösten 2007 då Nina Söderquist tog hem rollen som ”Lady of the Lake” i Tv3:s succésatsning ”West End Star”. Hon flyttade till London för att spela huvudrollen i Monthy Pythons musikal Spamalot – den största roll som spelats av en svensk i West End på mycket länge. Det blev över 500 föreställningar och Nina spelade även huvudrollen då musikalen sattes upp i Sverige. Nina har även medverkat i ”Allsång på Skansen”, ”Så ska det låta”, ”Do-bi-do”, ”Tack för musiken", Melodifestivalen (2009), ”Raphsody in rock” och ”Stjärnklart”.

Galans hemliga artist kommer äntra scenen med känsla, kraft och en pricksäker leverans av det som Freddie Mercury en gång gjorde! Queenfrälst? Ja, även du som inte ännu är frälst kommer njuta av ett pärlband av härliga låtar. Vår hemliga artist lanseras den 10:e februari! En av Sveriges bästa sångare hyllar en av världens bästa sångare…

Scenen är läckert ljussatt, artisterna är laddade och den proffsiga orkestern har specialskrivna arrangemang i händerna enkom för detta tillfälle. Ta nu möjligheten och säkra en biljett till denna konsert. En dag, två shower, that´s it!

Välkomna…

 • Plats : Slagthuset, Carlsgatan 12 A, Malmö
  Datum : lördag 6 april
  Tid : 15:00
  Priser :
  • Rad 1-3 och rad 29-38: 295 kr
  • Rad 4-28: 395 kr
  Platser kvar: Platser finns
  Boka / Köp
 • Plats : Slagthuset, Carlsgatan 12 A, Malmö
  Datum : lördag 6 april
  Tid : 19:00
  Priser :
  • Rad 1-3 och rad 29-38: 295 kr
  • Rad 4-28: 395 kr
  Platser kvar: Platser finns
  Boka / Köp

Du kan köpa biljetter online fram till 2 timmar innan arrangemanget börjar. Fram till 72 timmar innan arrangemanget, kan du även välja att boka biljetter för att betala t o m sista hämtdatum, antingen online eller i butiken. Ring tel.040-10 30 20 under våra öppettider om du vill boka via telefon.