• Speltid: 120 min
  • Kategori:
  • Hemsida: http://www.mbm.se
  • Artist / Medverkande: Johan Boding, Nina Söderquist, Monika Hoffman och Malmö Brandkårs Orkester

Vårgala 2019

Välkommen till årets Vårgala med Johan Boding och Nina Söderquist. Monika Hoffman är galans konferencier som tillsammans med Brandkårens Orkester, under ledning av Jörgen Flink, får publiken att ta ut svängarna i Slagthuset!

Du får ta del av musik från ett av världens mest framgångsrika band, Queen och en hyllning till Ted Gärdestad och hans låtskatt. Till sist… vad vore en Vårgala utan musik från musikalernas värld?

JOHAN BODING känns igen som frontfigur för otaliga succéer med hyllningskonserter till Queen. En av många som imponerats av Johans sång är Queen-gitarristen och legenden Brian May. Johan Boding sjunger med bravur allt från jazz och visor till rock och har även visat upp sin musikaliska bredd i tv-produktioner som Så Ska Det Låta och Doobidoo. Johan har också turnerat med föreställningen Sol, vind och vatten, en hyllningskonsert där han tillsammans med musikerkollegor bjuder på ett urval ur Ted Gärdestads låtskatt. Han har även haft roller i flera musikaler och för sin medverkan i Miss Saigon erhöll Johan 1997 Guldmasken för bästa manliga biroll.

NINA SÖDERQUIST är hälsingetjejen som blev Londons musikaldrottning och som alltid sjunger med tvättäkta rock’n’rollsvärta i rösten. Genombrottet kom 2007 när hon vann TV3:s West End Star och fick spela huvudrollen ”Lady of the Lake” i Monty Pythons musikal Spamalot på West End i London. Med sina 25 år i branschen har hon bott och arbetat över hela världen. Här hemma har vi kunnat se henne i Melodifestivalen, Så Ska Det Låta, Rhapsody In Rock och många andra sammanhang. På helgerna kan man numera höra Nina som radiopratare på rockkanalen Rockklassiker.

Malmöartisten Monika Hoffman är Vårgalans konferencier. Monika är känd från ungerska Idol (Megasztár) och Melodifestivalen i Ungern samt för sin huvudroll i rockmusikalen 56 Drops Of Blood. I Malmö har vi sett Monika under Nationaldags- och Midsommarfirandet men också tillsammans med Malmö Brandkårs Orkesters Stjärnkväll ”Broadway on fire”.

Välkomna…

  • Inga bokningsbara tillfällen

Du kan köpa biljetter online fram till 2 timmar innan arrangemanget börjar. Fram till 72 timmar innan arrangemanget, kan du även välja att boka biljetter för att betala t o m sista hämtdatum, antingen online eller i butiken. Ring tel.040-10 30 20 under våra öppettider om du vill boka via telefon.