• Kategori:
  • Hemsida: http://henriksresor.se

Våryra & danskväll med Salongsorkestern

En helafton i sann dansglädje med Salongsorkesterns 20-mannaband som i sann Ballroom anda och vita smokingar höjer livsandarna med den bästa och mest dansanta musiken från 1925 – 45. Börja ert vårfirande med en kväll på Österlen och en helafton med dans, bubbel och vårmeny och dansgolvet redo på Skillinge Teaterns stora scen. Så putsa dansskorna och leta upp den vackraste klänningen för detta blir en kväll att minnas!

Salongsorkestern är ett storband med stråkar och vokaltrio som spelar jazzinfluerad dans-, film- och underhållningsmusik. Repertoaren är hämtad från den europeiska och amerikanska populärmusiken. Bandet bildades i Lund på 70-talet och har medverkat vid ett flertal tillfällen i TV.

Henriks Resor står redo för avfärd från Malmö till Skillinge 17.30 – Busshållsplats mitt emot Elite Hotel Savoy vid Malmö Central Station. Bussresan tar ca 75min.

Kvällen på Skillinge Teater börjar med en två rätters middag i teaterns matsal och därefter intar orkestern stora salen som kvällen till ära gjorts om till dansgolv, där öser de på med musik som får taket att lyfta och själen att gunga så golvet är ditt. Under kvällen spelar orkestern i tre olika omgångar.

Meny:
Örtmarinerad lamm med rostad småpotatis, rödvinssås och citrusdoftande succinisallad.
Krämig chokladkaka med Limoncellogrädde och färska bär
Kaffe/the på maten
Bordsdryck, vin och öl finns att köpa på plats

Vänligen meddela vegetarisk kost eller allergier till: info@henriksresor.se.

Komplett pris för Våryra med middag och buss från Malmö - 725:-
Tid: kl.19.00-24.00 (i Skillinge)

Samling och avslut:

  • Inga bokningsbara tillfällen

Du kan köpa biljetter online fram till 2 timmar innan arrangemanget börjar. Fram till 72 timmar innan arrangemanget, kan du även välja att boka biljetter för att betala t o m sista hämtdatum, antingen online eller i butiken. Ring tel.040-10 30 20 under våra öppettider om du vill boka via telefon.