• Speltid: 70 min
  • Kategori:
  • Hemsida: http://blabaten.com/

”Vi bjuder på oss själva - the musical”

av Stina Sturesson Svansjö

Terapeuten Liz har bjudit in åtta klienter som ska testa hennes "TDTBC- method". Men kanske skulle hon bearbetat sina egna problem först...

"Vi bjuder på oss själva - the musical" handlar om rädslan för ensamhet och om längtan efter att "hitta sig själv".
Kan en hemmasnickrad terapimetod vara lösningen?

I en rolig, allvarlig och musikalisk föreställning gestaltar Stina Sturesson Svansjö och Christer Jönsson terapeuten Liz och hennes klienter. Vi får bl.a träffa Perrki som har skrivit EN dikt, Vendela som inte gillar folk, Cissi som har gjort en scrapbook på temat "Hav" och Ulf som samlar på glas.

Om de medverkande:

Stina Sturesson Svansjö är manusförfattare, sångerska, kompositör och scenartist. Hon började sin bana på Studioteatern i Malmö och jobbar med både teater - och TV. Har bl.a skrivit den kritikerrosade och Kristallennominerade SVT-serien "Godmorgon alla barn", som Jens Jonsson regisserade, där bl.a Reine Brynolfsson spelade en av huvudrollerna.
Hon är även sångerska/låtskriverska i banden Diadem och A Great Romance.

Christer Jönsson är sångare och skådespelare. Efter teaterlinjen på Fridhems folkhögskola, medverkade han i flertalet musikaler runtom i Skåne. Sjunger i Diadem. Tillsammans med Stina har han bandet A Great Romance.

Eva Ekengren är regissör, skådespelerska, manusförfattare och pedagog, utbildad vid Teaterhögskolan i Malmö och Biskops Arnös dramatikerutbildning. Hon har jobbat med TV, film och på scen bl a Helsingborgsstadsteater och Sagohuset, och är verksam i Spect scenkonst och Malmö improvisationsteater.

På scen: Christer Jönsson och Stina Sturesson Svansjö
Manus & musik: Stina Sturesson Svansjö
Regi: Eva Ekengren
Ljus & film: Martin Svansjö
Foto: Rasmus Jansson

Info: Båten öppnar kl 15, och det är picknick-föreställning. Tag själva med allt ni önskar mumsa på under spelningen. Bröd ingår i biljettpriset. Endast kaffe säljs ombord.

  • Inga bokningsbara tillfällen

Du kan köpa biljetter online fram till 2 timmar innan arrangemanget börjar. Fram till 72 timmar innan arrangemanget, kan du även välja att boka biljetter för att betala t o m sista hämtdatum, antingen online eller i butiken. Ring tel.040-10 30 20 under våra öppettider om du vill boka via telefon.