• Kategori:
  • Hemsida: http://www.victoria.se

Victoria dansar - MUSIC IS THE WEAPON

Med nyfikenhet, öppenhet och sin punkiga attityd till funken har det elva musiker starka kollektivet gjort sig ett namn som ett av landets absolut mest explosiva och svängigaste liveband. Detta liknar ingenting annat du kan i höra i Sverige just nu. En urkraft - både på skiva och på scen - med starka rötter i den västafrikanska afrobeaten

På sin senaste skiva ”Sweet Choral Motion”, som belönades med Manifestpriset, har Music Is The Weapon tagit en ny riktning. Utmaningen har varit att renodla idéer och plocka fram låtarna ur den massiva ljudbild som bandet gjort sig kända för. Skivan har varit viktig eftersom den gjort det möjligt att vidareutforska soundet som föddes på förra skivan ”Moving Foundations and Outer Space”. Där förenade bandet traditionell afrobeat med psykedeliska influenser. Detta har tagits ett steg vidare på nya skivan vilket har lett till ett helt nytt ljudlandskap där stråkarrangemang samsas med pulserande slagverk.

På Scen:
Frida Eleonore Winlöf – trumpet
Christopher Ali Thorén – tenorsaxofon
Jonas ”Finland” Rönnqvist – altsaxofon
Fredrik Brändström – keyboards
Tobbe Alpadie – gitarr
Jesper Lundquist – gitarr
Vilhelm Bromander – bas
Wille Alin – trummor
Celso Paco – congas, sång
Jon Olofsson – slagverk
Mattias Hidemo – claves

Observera att det är förbjudet att ta med mat och dryck till detta evenemang. Det kommer inte finnas några stolar i salongen. Endast sittmöjlighet vid köp av balkongbiljett.

Pris: Salong (Stående) 100:-
Balkong (Sittande) 150:-
I dörren: 150:- (i mån av plats)
(i biljettpriset ingår garderobsavgift samt serviceavgift)
Insläpp:
19.00
På scen: 19.30

För rullstolsanpassade platser boka era biljetter via info@victoria.se.

Följ Victoriateatern:
facebook.com/Victoriateatern
instagram.com


Visa Victoriateatern på en större karta

  • Inga bokningsbara tillfällen

Du kan köpa biljetter online fram till 2 timmar innan arrangemanget börjar. Fram till 72 timmar innan arrangemanget, kan du även välja att boka biljetter för att betala t o m sista hämtdatum, antingen online eller i butiken. Ring tel.040-10 30 20 under våra öppettider om du vill boka via telefon.