• Kategori:
  • Hemsida: http://dansstationen.nu

We are Present - Fabio Liberti

Har du någonsin undrat hur en dansföreställning blir till? Hur en koreografi växer fram och bearbetas? Och har du själv velat gå in och påverka resultatet? Nu har du chansen! We are Present är en dansobduktion som inte bara ger inblick i en kreativ dansprocess, utan också ger dig som publik möjlighet att styra och ställa.

Föreställningsidén är signerad italienska Fabio Liberti - en mångsidig koreograf med intresse för kommunikation och språk, bosatt i Danmark och en återkommande gäst på Dansstationen. Hans primära kommunikationsverktyg är alltid rörelse, oftast kombinerat med text, teatralitet och musik. We are Present är inget undantag.

Turnerar med Dansnät Sverige våren 2021.

Under vårens visningar på Dansstationen kommer vi att ha en sittning anpassad till COVID-19. Vi har för närvarande en publikgräns på 50 personer per föreställning och har en placering med rekommenderad fri yta per person.
Vi kommer att ha numrerade platser med fri stol bredvid, framför och bakom den sittande.

  • Inga bokningsbara tillfällen

Du kan köpa biljetter online fram till 2 timmar innan arrangemanget börjar. Fram till 72 timmar innan arrangemanget, kan du även välja att boka biljetter för att betala t o m sista hämtdatum, antingen online eller i butiken. Ring tel.040-10 30 20 under våra öppettider om du vill boka via telefon.