Witch Club Satan (NO) LIVE

Witch Club Satan är ett ockult, feministiskt black metalband som kommer till Babel på allhelgonahelgen den 1 november!Witch Club Satan är ett ockult, feministiskt black metalband bestående av Nikoline Spjelkavik på gitarr, Victoria Røising på bas och Johanna Holt Kleive på trummor.

Witch Club Satan spelar black metal som genren var på 80-talet, innan det fanns en tydlig estetik eller mall för hur det skulle göras. Trion vill dock mer än att spela musik för publiken, de vill skapa något med dem – en rörelse, en häxcirkel, en modern kult.

Med Jørn Stubberud/Necrobutcher från Mayhem som mentor, och med en mytisk häxa som guide, gör Witch Club Satan ett djävulskt jobb för att väcka sig själva och andra och på så sätt skapa förändring genom sin musik och sitt uttryck. Necrobutcher hävdar att Witch Club Satan är ”det nya som black metal behöver nu”.

Witch Club Satans debutalbum, som släpptes i 666 exemplar på internationella kvinnodagen, har på kort tid blivit mycket omtalat och hyllat världen över.

Det här är det nya Nirvana. Spelningarna i Norge är redan så kallade ”jag-var-där”-konserter.

VAD: Witch Club Satan (NO) LIVE
NÄR: Fredag 1 november, 2024, 19:00, på scen 20:00.
VAR: Babel, Spångatan 38, Malmö
FÖRKÖP: 320 kr, student 285 kr
I DÖRREN: 325 kr
ÅLDER: 18 år
SPOTFY: Witch Club Satan

_______________________________________

Babel har nolltolerans mot våld, hot, sexuellt ofredande, droger, vapen, rasism, sexism, homo-, trans- och funkofobi samt alla former av övergrepp.

Babel är rullstolsanpassat, be någon i personalen att hjälpa till och visa var vår ramp är belägen.

 • Plats : Babel, Spångatan 38, Malmö
  Datum : fredag 1 november
  Tid : 19:00 , ( På scen kl.20.00 )
  Priser :
  • Entré: 320 kr
  • Student: 285 kr
  Platser kvar: Platser finns
  Boka / Köp Förköpet stänger: 2024-11-01 17:00