• Kategori:
  • Hemsida: http://www.sagohuset.nu

Diamantletaren

En föreställning från alkemistens verkstad

Lars Cederholm beskådar världen genom skratt och tårar
Jan-Eric Ström spelar och sjunger för Människor och Gudar

Scenografi: Marta Cicionesi

"Jag älskar att berätta; att måla bilder med ord som är så vibrerande och livfulla att lyssnaren själv flyttar in i händelsen. En sorts magi uppstår när mina berättelser rör vid något i lyssnaren som hjälper till att få perspektiv på den egna tillvaron. När jag känner att jag är till nytta. Diamantletaren på Sagohuset i Lund är min fjärde föreställning tillsammans med musikern och låtskrivaren Jan Eric Ström".
Läs mer på www.larscederholm.com performances

Diamantletaren handlar innerst om att väcka tankar och funderingar hos lyssnaren. Inga lösningar eller föredrag från scenen, bara en samling berättelser om en färd mellan kobbar och korallrev, nerför brusande vattenfall och förlisningar men också tider när vågskummet lagt sig och nya bilder ger plats åt ljusa minnen som blandas varsamt med eftertänksamhet. Där mellan blixten och åskknallen smiter vi in för att tillsammans leta diamanter.

Jan-Eric Ström sätter tonen med sin musik. Marta Cicionesi gör scenografin och Lars Cederholm berättar.

  • Inga bokningsbara tillfällen

Du kan köpa biljetter online fram till 2 timmar innan arrangemanget börjar. Fram till 72 timmar innan arrangemanget, kan du även välja att boka biljetter för att betala t o m sista hämtdatum, antingen online eller i butiken. Ring tel.040-10 30 20 under våra öppettider om du vill boka via telefon.