• Speltid: 160 min totalt med paus
  • Kategori:
  • Hemsida: http://www.facebook.com/musikalteaterfantasia
  • Artist / Medverkande: Musikalteater Fantasia

Humana Magni

Hur långt är du villig att gå för att nå dina mål?

I Musikalteater Fantasias nyskrivna musikal Humana Magni får publiken följa ungdomarna på Femina Magni, skolan för landets bästa häxor och trollkarlar! Fast, hur kommer det sig att vi ser så få trollkarlar på skolan? Möt Alicia som drömmer om storhet och kunskap, Christine som drömmer om rikedomar och möt Ellias som är villig att göra vad som helst för att få sin berättigade utbildning. Till och med om det kräver att han måste klä ut sig till tjej.

Humana Magni är en tankeväckande ny musikal på engelska som vågar ifrågasätta normer samtidigt som skådespelarna bjuder på mäktiga sångnummer och tårar av både skratt och gråt.

Varmt välkomna in i vår magiska värld!

Musikalteater Fantasia är en heterogen grupp som startades år 2013 av Malmöbon Ulrika Ahlqvist. De sätter upp Ulrikas egenskrivna musikaler på engelska och våren 2019 har deras tredje musikal ”Humana Magni” urpremiär. Precis som de tidigare musikalerna är detta en stor musikal med en stor ensemble och mäktig musik som går rakt in i hjärtat. Musikalteater Fantasia är en grupp som värdesätter inkludering och gemenskap och håller till på Malmö Amatörteaterforum. För mer information om gruppen, auditions och uppdatering i framtiden, följ dem på Facebook och Instagram!

  • Inga bokningsbara tillfällen

Du kan köpa biljetter online fram till 2 timmar innan arrangemanget börjar. Fram till 72 timmar innan arrangemanget, kan du även välja att boka biljetter för att betala t o m sista hämtdatum, antingen online eller i butiken. Ring tel.040-10 30 20 under våra öppettider om du vill boka via telefon.