• Kategori:
  • Hemsida: http://www.dansstationen.nu

Almost a Jam

Några av europas bästa freestyle-dansare som alla är unika inom sin stil har bjudits in att delta i Almost a Jam. Under ledning av kvällens host och Dj kommer de utmanas i sin improvisation och kreativitet.

Konceptet går ut på att det finns färdigskrivna lappar med instruktioner. På varje lapp står det även om det är ett solo, duett eller en gruppdans som ska skapas. Almost a Jamär just nästan ett jam, där improvisationer och förutbestämda uppdrag skapar ett narrativ med utrymme för humor, djup och magi.

Almost a Jam är en del av Malmö Dance Week
Malmö Dance Week är en av nordens största streetdancefestivaler och äger rum vecka 44. För mer info och program besök www.malmodanceweek.se

Produceras av Kulturföreningen Iver i samarbete med Malmö Stad med stöd från Region Skåne, Kulturrådet och Riksteatern Skåne.

Dörrarna till Palladium öppnas 60 min innan föreställningsstart.

  • Inga bokningsbara tillfällen

Du kan köpa biljetter online fram till 2 timmar innan arrangemanget börjar. Fram till 72 timmar innan arrangemanget, kan du även välja att boka biljetter för att betala t o m sista hämtdatum, antingen online eller i butiken. Ring tel.040-10 30 20 under våra öppettider om du vill boka via telefon.