Det Stora Monstret (SE) LIVE

10 år efter den unisont hyllade debuten och flera år av tystnad är Jacob Johansson åter aktuell med ny musik under namnet Det Stora Monstret.

Det Stora Monstret
16 februari släpps ”Vi glider isär”, första singeln från det kommande Det Stora Monstret-albumet: ”Tänder på påhittade meningar med livet” som släpps 23 augusti på Suncave Recordings. Låten som ft. stråkarrangemang av legendariska Fläskkvartetten/Fleshquartet är en himlastormande vacker pop-ballad skriven inifrån dödsryckningarna av en relation och ett hem i upplösningstillstånd. Om motviljan och motstånd mot att inse hur saker är.

”Låten skrevs i ögonblicket när det inte gick att låtsas längre”.

Singeln ”Vi glider isär” är inspelad och producerad av producenterna Mattias Glavå (Håkan Hellström, Broder Daniel, Dungen, Dolce.) Nils Krogh (Genious of Time, Arkajo) och Jacob Johansson I Kungsten Studios mfl i Göteborg. Text och Musik av Jacob Johansson. Stråkarrangemang av Fläskkvartetten/Fleshquartet. Mixad av Mattias Glavå i Kungsten Studios. Mastrad av Steve Fallone i Sterling Sound.

I samband med nya albumreleasen ger sig Monstret ut på vägarna. Biljetter till turné och datum släpps på fredag 16 februari.

VAD: Det Stora Monstret (SE) LIVE
NÄR: Torsdag 12 september, 2024, dörrar 19:00, på scen 20:00
VAR: Babel, Spångatan 38, Malmö
FÖRKÖP: 295 kr (+ serviceavg.)
I DÖRREN: 320 kr
ÅLDER: 18 år, 13 år i målmans sällskap
SPOTIFY: Det Stora Monstret

_______________________________________

Babel har nolltolerans mot våld, hot, sexuellt ofredande, droger, vapen, rasism, sexism, homo-, trans- och funkofobi samt alla former av övergrepp.

Babel är rullstolsanpassat, be någon i personalen att hjälpa till och visa var vår ramp är belägen.

 • Plats : Babel, Spångatan 38, Malmö
  Datum : torsdag 12 september
  Tid : 19:00 , ( På scen 20.00 )
  Priser :
  • Entré: 315 kr
  Platser kvar: Platser finns
  Boka / Köp Förköpet stänger: 2024-09-12 17:00