Efterklang (DK) LIVE

Det hyllade danska bandet Efterklang kommer till Babel i Malmö den 14 december med både ny musik och en omfattande Europaturné! Missa inte chansen att uppleva deras banbrytande och experimentella musik live på scenen.

EFTERKLANG
Efterklang återvänder med första nya släppet sedan 2021 och inleder nästa ljudkapitel med ”Getting Reminders”, en helt ny singel med Beiruts Zach Condon på trumpet.

Utöver singeln, som släpps i samband med dokumentären ’Efterklang: The Makedonium Band’, ger sig bandet ut på en en omfattande Europaturné för att fira både ny musik och bandets 20-årsjubileum.

Sedan 2003 har Efterklang släppt en lång lista med hyllade album och turnerat internationellt med sin experimentella musik, som innovativt blandar element från pop, indie–rock, post–rock och elektronisk musik. Gruppen som består av Mads Brauer, Casper Clausen och Rasmus Stolberg, har tidigare släppt dokumentärerna ’An Island’ i samarbete med regissören Vincent Moon och ’The Ghost of Piramida’ i samarbete med regissören Andreas Koefoed.

VAD: Efterklang (DK) LIVE
NÄR: Lördag 14 december 2024, dörrar 19:00, på scen 20:00
VAR: Babel, Spångatan 38, Malmö
FÖRKÖP: 295 kr, student 260 kr + förköpsavg
I DÖRREN: 320 kr
ÅLDER: 18 år, 13 år i målsmans sällskap
SPOTIFY: Efterklang

_______________________________________

Babel har nolltolerans mot våld, hot, sexuellt ofredande, droger, vapen, rasism, sexism, homo-, trans- och funkofobi samt alla former av övergrepp.

Babel är rullstolsanpassat, be någon i personalen att hjälpa till och visa var vår ramp är belägen.

 • Plats : Babel, Spångatan 38, Malmö
  Datum : lördag 14 december
  Tid : 19:00 , ( På scen 20.00 )
  Priser :
  • Entré: 315 kr
  • Student: 275 kr
  Platser kvar: Platser finns
  Boka / Köp Förköpet stänger: 2024-12-14 17:00