Elina Du Rietz - Vuxenlekar

Efter succén med vårens föreställning, så har vi bokat in ytterligare ett tillfälle med komikern Elina du Rietz! Vuxenlekar är en standupföreställning om Elina Du Rietz, och kanske hela hennes generation födda på 70-talet, som vägrar bli vuxna. Om dubbelmoralen, om fördomarna och om åldershetsen i samhället. Räkna med igenkänning. Även om du knappt fyllt 30. Regi av Özz Nûjen.

Ända sen Elina var liten har hon aldrig velat bli stor. Man kan kanske skylla på tv-programmet, FARBRORN SOM INTE VILLE BLI STOR, som etsat sig fast i Elinas sinne sedan hon såg den 1981.

Elina är vuxen nu, och hon vet om det, fast hon vägrar att acceptera det. Inte förrän hon stöter på gamla klasskamrater och ser att killarna tappat håret och att tjejerna har klippt sig kort och färgat håret lila, inser Elina att hon också faktiskt ÄR vuxen.

"Tidningens utsända har nog aldrig sett en standupshow där komikern på scen bjuder så mycket på sig själv" – "Det är kul smart och riktigt, riktigt roligt" "...får publiken att lägga sig dubbelvikt" – "Publiken slängs mellan skämten om sex, snusk, rosévin och elräkningar." (Eskilstunakuriren)

Elina, gjorde med sin förra soloshow PKFITTAN succé runt om i Sverige och ger sig nu ut på sin andra turné där hon vrider och vänder på rädslan att bli tråkig, att mogna, och att se sig själv i spegeln varje morgon och få en chock! Elina är ju inte bara komiker utan också skådespelare och i showen kastar hon sig mellan olika karaktärer och spelar ut situationer i högt tempo. Hon är bitsk, men alltid med glimten i ögat.

Elina ses regelbundet på de största stand up-klubbarna i Sverige, samt på tv och film. Senast såg ni henne i Flykten till Östermalm, och tidigare i allt ifrån Partaj och Solsidan till Jordskott och Tårtgeneralen.

Föreställningen spelas utan paus.

https://elinadurietz.se/
https://www.tiktok.com/@elinadurietz
https://www.instagram.com/elinadurietz/

Pris:
Salong 340:-
Balkong 300:-
Salong Student/Pensionär 300:-
Balkong Student/Pensionär 260:-
(I biljettpriset ingår garderobsavgift samt serviceavgift.)
Insläpp:
19.00
På scen: 19.30

För rullstolsanpassade platser boka era biljetter via info@victoria.se.

Följ Victoriateatern:
facebook.com/Victoriateatern
instagram.com

________________________________________________

Picknickteater:

Victoriateatern har en intim och avslappnad atmosfär och vi uppmuntrar vår publik att känna sig som hemma. Under våra picknickföreställningar är alla gäster välkomna att ta med sig egen mat och dryck. Det spelar ingen roll vad du tar med. Hämtpizza på ett bord följs av ostron och kaviar på nästa - ta med det du är sugen på!

Vi på Victoriateatern rekommenderar Möllans Osts Tapastallrik För Två - en ost och charktallrik fylld med härliga delikatesser från Italien, Schweiz, Portugal och Frankrike. Ring Möllans Ost på 040-19 35 45, gärna en dag i förväg, så ordnar dem den åt dig!

Tänk på att..
..det är inte tillåtet med mat på balkongplatserna eftersom de saknar bord.
..du kan komma att få dela bord med ett annat sällskap.
..även under picknickföreställningar öppnar vi upp vårt lilla kafé där ni kan handla kaffe, te, läsk och kakor.

Varmt välkomna på picknick!

 • Plats : Victoriateatern, Södra Förstadsgatan 18, Malmö
  Datum : torsdag 5 december
  Tid : 19:30 , ( Insläpp 19.00 )
  Priser :
  • Salong : 340 kr
  • Balkong: 300 kr
  • Salong Student/Pensionär: 300 kr
  • Balkong Student/Pensionär: 260 kr
  Platser kvar: Platser finns
  Boka / Köp Förköpet stänger: 2024-12-05 17:30