• Arrangör:
 • Kategori:
 • Hemsida: https://babelmalmo.se

Familjen (SE) LIVE

Familjen har släppt ett fantastiskt nytt album – ’Nerver av tvål’ – och är äntligen tillbaka i Malmö Stad! Den 2 mars intar han Babel för att sätta dansgolvet i brand!

FAMILJEN (SE)
”Jag gjorde upp en eld för dig och nu brinner hela skogen”

2007 tändes en eld som brinner än. Familjen slog igenom stort med den euforiska hitten ”Det snurrar i min skalle” som fick dansgolven att explodera. 16 år senare har såväl den svenska housemusikens segertåg över världen som vågen av indiepop på svenska kommit och gått. Men Familjen är kvar!

16 år av fantastisk, elektronisk pop med både personligt varma, smarta och politiska texter. Skildringar av såväl av dagens Sverige som av människan. En karriär som tagit Familjen, eller Johan T Karlsson som det står i passet, från dansgolven till TV-sofforna och hans medverkan i Så mycket bättre 2014.

Hösten 2023 är Familjen aktuell med sitt senaste album, Nerver av tvål, och den extremhyllade ’Malmö Stad’! Det också dags för Familjen att ännu en gång inta Babel för att sätta dansgolvet i brand med en furiös spelning.

VAD: Familjen (SE) LIVE
NÄR: Lördag 2 mars 2024, dörrar 19:00, på scen 20:00
VAR: Babel, Spångatan 38, Malmö
FÖRKÖP: 315 kr, student 290 kr
I DÖRREN: 320 kr
ÅLDER: 18 år, 13 år i målsmans sällskap
SPOTIFY: Familjen

_______________________________________

Babel har nolltolerans mot våld, hot, sexuellt ofredande, droger, vapen, rasism, sexism, homo-, trans- och funkofobi samt alla former av övergrepp.

Babel är rullstolsanpassat, be någon i personalen att hjälpa till och visa var vår ramp är belägen.

 • Plats : Babel, Spångatan 38, Malmö
  Datum : lördag 2 mars
  Tid : 19:00 , ( På scen kl.20.00 )
  Priser :
  • Entré: 315 kr
  • Student: 290 kr
  Platser kvar: Fullbokat