Maustetytöt (FI) LIVE

Lördagen den 7 september är datumet att markera i kalendern när Finlands älskade duo Maustetytöt intar scenen på Babel för en oförglömlig konsertupplevelse.

MAUSTETYTÖT (FI)
Maustetytöts musik är en oemotståndlig kombination av fängslande melodier och hyperrealistiska texter som verkligen går att relatera till. Maustetytöt släppte sin debutsingel ”Tein kai lottorivini väärin” i början av 2019. Låten blev omedelbart en klassiker och har streamats över 10 miljoner gånger. Maustetytöt har hittills släppt tre album. Alla albumen finns med bland de bäst säljande albumen på listorna i Finland varje år.

Priser, guldskivor och hundratals utsålda konserter har befäst Maustetytöt’s position som ett av Finlands mest populära band. Deras samarbete med det legendariska bandet ”Agents” har gett dem en ny publik i Finland, liksom deras nyliga samarbete med ikoniska regissören Aki Kaurismäki i hans hyllade film ”Fallen leaves”, vilket har öppnat dörrar internationellt. Maustetytöt har turnerat inte bara i Finland i år utan också i Frankrike, Tyskland, Sverige, Tjeckien och Italien.

VAD: Maustetytöt (FI) LIVE
NÄR: Lördag 7 september, 2024, 19:00, på scen 20:00.
VAR: Babel, Spångatan 38, Malmö
FÖRKÖP: 195 kr + förköpsavg.
I DÖRREN: 220 kr
ÅLDER: 18 år, 13 år i målsmans sällskap
SPOTFY: Maustetytöt

_______________________________________

Babel har nolltolerans mot våld, hot, sexuellt ofredande, droger, vapen, rasism, sexism, homo-, trans- och funkofobi samt alla former av övergrepp.

Babel är rullstolsanpassat, be någon i personalen att hjälpa till och visa var vår ramp är belägen.

 • Plats : Babel, Spångatan 38, Malmö
  Datum : lördag 7 september
  Tid : 19:00 , ( På scen 20.00 )
  Priser :
  • Entré: 210 kr
  Platser kvar: Platser finns
  Boka / Köp Förköpet stänger: 2024-09-07 17:00