No Business Like Show Business

Musikalfest med några av Sveriges största musikalstjärnor

No Business Like Show Business bjuder på en unik resa genom musikalhistorien. Denna resa tar sin början med melodier från musikhistoriens allra första musikal, Teaterbåten, och sträcker sig ända till samtida musikalstorverk: Les Misérables, Chess, Jesus Christ Superstar, Hair, Så som i Himmelen, We will rock you, Kristina från Duvemåla och många fler.

Vi presenterar dessutom några av Sveriges mest populära musikalstjärnor - Johan Hwatz, Kim Bergkvist, Fredrik Sjöstedt och Kristina Hahne.

Ni kommer att få uppleva strålande soloframträdanden och storslagna ensembleprestationer, som tillsammans skapar en upplevelse i klass med Broadway och West End. En kväll som varje musikalälskare kommer att minnas.

EN STORSLAGEN MUSIKALFEST HELT ENKELT.

Medverkande
Johan Hwatz (tenor) – känd från ex. Kristina från Duvemåla, Sound of Music, Chess Johan är utbildad på Högskolan för Scen och Musik i Göteborg. Han har medverkat i flera föreställningar på Malmö Opera, däribland The Fantasticks, Tusen och en natt, Troll i kulisserna, Min älskade Pierrot och Andrejs längtan. Han har även medverkat i Sound of Music, Sweet Charity, Dracula och Little Shop of Horrors. Bland andra föreställningar kan nämnas Spelman på taket på Uppsala stadsteater, Kristina från Duvemåla på Cirkus samt Chess på Svenska Teatern i Helsingfors. Johan har setts i Måndag hela veckan på Wermlands Opera. Nu senast kunde vi se honom i På Västfronten inget nytt på Länsteatern, Gotland.

Kim Bergkvist (sopran) – känd från ex. A Little Night Music, Sweeney Todd, The Last Five Years Kim Bergkvist är utbildad på anrika Royal Academy of Music i London samt på Högskolan för Scen och Musik i Göteborg. Hon har haft flera musikalroller, samt turnerat världen runt på kryssningsfartyg samt med showen Arrival The Music of ABBA. Kim har spelat Johanna Baker i Sweeney Todd på Dalateatern i Falun tillsammans med Dalasinfonietten. Ofelia i Hamlet på Kronborgs slott i Danmark. Kim har dessutom spelat Josefin i Idioterna, på Helsingborgs Stadsteater samt de kvinnliga huvudrollerna i Klippans Bruksspel, På farfars tid och Sunnerdahl på liv och död. 2015 spelade Kim rollen som Mrs Andersen i A Little Night Music på Ye Olde Rose and Crown Theatre, London. Nu senast kunde vi se henne som Susan i TICK…TICK…BOOM! och Cathy i THE LAST FIVE YEARS.

Fredrik Sjöstedt (baryton) – känd från ex. Anastasia, Les Miserables, Sweeney Todd Fredrik är utbildad vid Balettakademiens musikallinje i Göteborg. Han har medverkat i West side story i Uppsala, världspremiären av musikalen Camera på Östgötateatern, Les Miserables på Wermland Opera och på Spira i Jönköping, Something Rotten! på Wermland Opera samt gjort rollen som Benjamin Coffin lll på Växjö och Ystad Teater. På Malmö Opera har han medverkat i Skönheten och Odjuret, Sound of music, nyskrivna musikalen Dead or alive samt Anastasia. Sommaren 2023 kunde man se Fredrik på Lilla Beddinge teater där han spelade titelrollen Sweeney Todd i musikalen med samma namn.

Kristina Hahne (alt) – känd från ex. Cabaret, Annie, Sound of Music, Mitt om Natten Kristina Hahne är utbildad musikalartist och har arbetat på scen sedan 2001, både i musikaler, shower och olika konserter. Hon har gett liv till karaktärer som Sally Bowles i ”Cabaret”, Miss Hannigan i ”Annie”, Demeter i ”Cats”, Syster Berthe i "Sound of Music, Mickie i ”Grease”, Fru Storch i "Sällskapsresan The Musical”, Marta i "Spring Awakening", Claudine i "Can-Can” och Fröken Svan i ”Mölle by the Sea” på Fredriksdalsteatern. Kristina har även kunnat ses i musikaler som Jekyll&Hyde, Legally Blonde och My fair Lady. Det bästa Kristina vet att få jobba fram olika karaktärer och förmedla deras historia till en publik. Just nu är hon aktuell i "Mitt om natten" på Nöjesteatern i Malmö.

Olof Löfgren (piano) – är musikansvarig på Musikteaterutbildningen Östra Grevie och är utbildad pianist på Musikhögskolan i Malmö, 1998-2003, med inriktning mot jazz. Under sina yrkesverksamma år som musiker har han dock kommit att jobba som pianist och keyboardist inom en mängd olika genres.

 • Kommentar : Om du köper cafébiljett får du ta med egen picknick och ni sitter 3 pers/bord
  Plats : Bastionen, Norra Vallgatan 28, Malmö
  Datum : söndag 25 augusti
  Tid : 17:00
  Priser :
  • Gradäng: 300 kr
  • Cafésittning (vid bord med möjlighet till picknick): 350 kr
  Platser kvar: Platser finns
  Boka / Köp Förköpet stänger: 2024-08-25 15:00