Ringmasters

Ringmasters har uppträtt på många platser och konserthus över hela världen men framträder sällan i Sverige. Nu ska det bli ändring på det. Genom ett flertal Sverigekonserter under 2024 vill Ringmasters bjuda den svenska publiken på sin unika a cappellastil.

Barbershop är en stil som bygger på arrangemang av musik från olika genrer. Musikal, jazz, folk och pop i hissnande arrangemang blandas med mer avskalade sättningar, vilket utgör kärnan i gruppens repertoar. Medlemmarna som är utbildade inom klassisk musik, integrerar även detta i konserten, vilket fungerar som uppfriskande akter i musikflödet.

Som publik får ni en härlig variation där kraftfulla arrangemang blandas med enkla och vackra sånger. Allt framfört med hög precision, inlevelse, samstämdhet och en gnutta humor. Välkomna till en afton med sång som ni sent ska glömma.

Vill du äta och dricka något gott i samband med ditt besök på Palladium?
I Palladiums servering finns bl.a. vin, öl, olika alkoholfria drycker, paj, smörrebröd, laxbakelse, lättare tilltugg samt kaffe och kakor. Här kan du läsa mer om vad Palladium servering har att erbjuda och hur du gör en förbeställning: www.palladium.nu/palladium-servering/

 • Plats : Palladium, Södergatan 15, Malmö
  Datum : lördag 7 september
  Tid : 19:00
  Priser :
  • Entré: 295 kr
  • Pensionär : 250 kr
  • Studerande: 250 kr
  Platser kvar: Platser finns
  Boka / Köp Förköpet stänger: 2024-09-07 19:00