Foto: Daniel Olsén

Trummor & Orgel

Med en självklar lekfullhet och energi, sitt speciella sväng och ett nära på telepatiskt samspel, bjuder bröderna Ljunggren i instrumentalduon Trummor & Orgel på sin alldeles egna mix av organisk indiejazz, shoegaze, elektronika och pop. Här står melodierna i fokus. Soundet är levande, närvarande och liknar få andra band. Trummor & Orgel har rosats av kritikerkåren inte minst för sina spelningar, men även för sina totalt tio album- och ep-släpp genom åren. De är just nu aktuella med nya halvalbumet "New Beginning".

På många sätt markerar ”New Beginning” en nystart för bandet, som närmar sig 20 år av skivreleaser. Kombinationen av att byta till en studio med outforskad potential och samtidigt genomgå en sorts postpandemisk baksmälla krävde en ny sorts eftertänksamhet, vilket tillåtits ta större plats i produktionen och skänkt ett drömskt lugn.

Trummor & Orgel består av de två bröderna Ljunggren, Staffan på trummor och Anders på orgel. De senaste åren har utmärkts av en häpnadsväckande utveckling av Trummor & Orgels ständigt expanderande musikaliska universum. Det som blivit bandets signum är lekfullheten, svänget, samspelet, dynamiken, närvaron och de smittsamma melodierna. Duon lyckas ständigt hitta nya vägar att utveckla sitt unika sound. Alla som sett deras fantastiska liveframträdanden vet även att deras tyngd som kompositörer och arrangörer matchas av deras imponerande musikalitet och den karisma de har som liveakt.

Bröderna har sedan starten 2003 samarbetat musikaliskt med bl.a. Ebbot Lundberg (The Soundtrack of Our Lives), Magnus Carlson (Weeping Willows) pch Peter Morén (Peter Bjorn & John), medverkat med musik i flera filmer och tv-program, blivit Grammisnominerade, skrivit musik till stumfilm och gjort flera hundra uppskattade spelningar i Norden och delar av Europa.

På scen:
Anders Ljungren – orgel
Staffan Ljunggren – trummor

Videos:
https://youtu.be/l5wzT9_p51Q
https://youtu.be/JNvlK_3zLpU
https://youtu.be/kSwJOa8pgUM

Länkar:
http://www.trummororgel.com/
https://www.facebook.com/trummororgel
https://open.spotify.com/artist/5wVGq0o0tqq9ZAfdbzDpzA
https://www.youtube.com/user/TrummorOrgel

Pris:
Salong 300:-
Balkong 260:-
Salong Student/Pensionär 260:-
Balkong Student/Pensionär 220:-
(I biljettpriset ingår garderobsavgift samt serviceavgift.)
Insläpp:
19.00
På scen: 19.30

För rullstolsanpassade platser boka era biljetter via info@victoria.se.

Följ Victoriateatern:
facebook.com/Victoriateatern
instagram.com

________________________________________________

Picknickteater:

Victoriateatern har en intim och avslappnad atmosfär och vi uppmuntrar vår publik att känna sig som hemma. Under våra picknickföreställningar är alla gäster välkomna att ta med sig egen mat och dryck. Det spelar ingen roll vad du tar med. Hämtpizza på ett bord följs av ostron och kaviar på nästa - ta med det du är sugen på!

Vi på Victoriateatern rekommenderar Möllans Osts Tapastallrik För Två - en ost och charktallrik fylld med härliga delikatesser från Italien, Schweiz, Portugal och Frankrike. Ring Möllans Ost på 040-19 35 45, gärna en dag i förväg, så ordnar dem den åt dig!

Tänk på att..
..det är inte tillåtet med mat på balkongplatserna eftersom de saknar bord.
..du kan komma att få dela bord med ett annat sällskap.
..även under picknickföreställningar öppnar vi upp vårt lilla kafé där ni kan handla kaffe, te, läsk och kakor.

Varmt välkomna på picknick!

 • Plats : Victoriateatern, Södra Förstadsgatan 18, Malmö
  Datum : fredag 11 oktober
  Tid : 19:30 , ( Insläpp 19.00 )
  Priser :
  • Salong: 300 kr
  • Balkong : 260 kr
  • Salong Student/Pensionär: 260 kr
  • Balkong Student/Pensionär: 220 kr
  Platser kvar: Platser finns
  Boka / Köp Förköpet stänger: 2024-10-11 17:30