Väsentligen frisk med Martin Svensson

En humorföreställning om livet efter 60

Efter succéerna ”Femtio frånskild och förvånad” och ”Selfie – en skev självbild” är det nu dags för ännu en tankeväckande och vansinnigt rolig humorföreställning om livet med en av Sveriges mest uppskattade ståuppkomiker. Martin Svensson har nu passerat 60 och märker att åldern innebär stora möjligheter. Han är klokare och har mer tid för fest och resor. Men han inser samtidigt att han tillbringar mer och mer tid på vårdcentralen...

”60 årig gammal man. Väsentligen frisk.” – Martins journal på 1177. Det har blivit tid att reflektera över de stora frågorna. Vad är viktigt i livet? Vad vill jag? Kan man skämta om prostatacancer? Eller ska man bara vara nöjd med att vara väsentligen frisk?


Martin Svensson är en av Sveriges mest uppskattade ståuppkomiker. Skåning boende i Helsingborg som efter att i många år ha sysslat med amatörteater i olika former, debuterade han med stand up på The Tivoli i Helsingborg i februari 1997. Succén var ett faktum. Sedan dess har Martin rest land och rike runt med sina egna uppskattade komikföreställningar, som ståuppare på klubbar och som konferencier.Martins humor bygger på vardagsobservationer och kan beskrivas som smart, snäll och ”över bältet”.

Martins tänkvärda igenkänningshumor lockar både till skratt och eftertanke över hela landet. Hans styrka är just mötet med publiken och hans förmåga att läsa av publiken så att föreställningen hamnar på precis rätt nivå gör att publiken återkommer och återkommer. Martin arbetade förresten tidigare som sjuksköterska.

På scen:
Martin Svensson
Claes Nilsson
– gitarr

http://www.martinshumor.se/
www.facebook.com/martinshumor

Pris:
Salong 300:-
Balkong 260:-
Salong Student/Pensionär 260:-
Balkong Student/Pensionär 220:-
(I biljettpriset ingår garderobsavgift samt serviceavgift.)
Insläpp:
19.00
På scen: 19.30

För rullstolsanpassade platser boka era biljetter via info@victoria.se.

Följ Victoriateatern:
facebook.com/Victoriateatern
instagram.com

________________________________________________

Picknickteater:

Victoriateatern har en intim och avslappnad atmosfär och vi uppmuntrar vår publik att känna sig som hemma. Under våra picknickföreställningar är alla gäster välkomna att ta med sig egen mat och dryck. Det spelar ingen roll vad du tar med. Hämtpizza på ett bord följs av ostron och kaviar på nästa - ta med det du är sugen på!

Vi på Victoriateatern rekommenderar Möllans Osts Tapastallrik För Två - en ost och charktallrik fylld med härliga delikatesser från Italien, Schweiz, Portugal och Frankrike. Ring Möllans Ost på 040-19 35 45, gärna en dag i förväg, så ordnar dem den åt dig!

Tänk på att..
..det är inte tillåtet med mat på balkongplatserna eftersom de saknar bord.
..du kan komma att få dela bord med ett annat sällskap.
..även under picknickföreställningar öppnar vi upp vårt lilla kafé där ni kan handla kaffe, te, läsk och kakor.

Varmt välkomna på picknick!

 • Plats : Victoriateatern, Södra Förstadsgatan 18, Malmö
  Datum : torsdag 3 oktober
  Tid : 19:30 , ( Insläpp 19.00 )
  Priser :
  • Salong: 300 kr
  • Balkong : 260 kr
  • Salong Student/Pensionär: 260 kr
  • Balkong Student/Pensionär: 220 kr
  Platser kvar: Fullbokat