• Kategori:
  • Hemsida: http://www.mack.se

MACK 21/3 Ankan Johansson & Christoffer Fernis, Carin Sollenberg

Standup på Moriska Paviljongen

Anders “Ankan” Johansson
Vi är glada att Anders “Ankan” Johansson återigen vill komma till MACK och bjuda på sig själv. Med väldigt roliga observationer och en otroligt charmig dialekt kan Ankan underhålla vilken publik som helst. Under MACKs snart 20 åriga historia har Ankan varit en absolut publikfavorit.
Ankan var nyligen aktuell med humorshowen “Nu har vi väl trevlig?” tillsammans med radarpartnern Måns Nilsson. Parallellt med detta har Ankan även uppträtt med sin standup runtom i Sverige.

Christoffer Fernis
Är komikern som vann Grand Comedy Slam 2018, nordens största standup-tävling. I höstas kunde ni se honom i SVTs “Släng dig i brunnen” och nu även på MACKs scen! Christoffer är även med och driver en av landets mest uppskattade standup-klubb “GASTA!”.

Carin Sollenberg
Är med och driver en uppskattad standup-klubb i Jönköping. Hon har rest runtom i landet och uppträtt på många klubbar och andra evenemang. Men en rapp, fyndig och oberäknelig humor kommer hon garanterat framkalla skratt. Vi är mycket glada att Carin kommer till MACK, det borde alla vara.


Visa större karta

  • Inga bokningsbara tillfällen

Du kan köpa biljetter online fram till 2 timmar innan arrangemanget börjar. Fram till 72 timmar innan arrangemanget, kan du även välja att boka biljetter för att betala t o m sista hämtdatum, antingen online eller i butiken. Ring tel.040-10 30 20 under våra öppettider om du vill boka via telefon.