Victor Wu Lisa Eriksson
 • Arrangör:
 • Kategori:
 • Hemsida: http://www.mack.se

MACK 30/7 Victor Wu & Lisa Eriksson & André Wickström

Standup på Ribban

Victor Wu
Har på kort tid slagit sig in i standup-branschen. Han har uppträtt på de flesta klubbarna i Skåne men även på klubbar runtom i Sverige. Förra året kom Victor tvåa i Nordens största standup-tävling under Lund Comedy Festival. Ta chansen att se sydvästra Lunds roligaste kines!

Lisa Eriksson
Lisa Eriksson är den lågmälda och underfundiga komikern som får en publik att vrida sig av skratt. Hennes stil är egen och fantastisk! Lisa vann den stora humortävlingen Grand Comedy Slam på Lunds Humorfestival 2017 och det är en stor ära att få ha henne på MACKs scen i sommar!

André Wickström
André Wickström är en finlandssvensk komiker som är känd för de bredare massorna efter medverkan i såväl Parlamentet och Solsidan. André har kört standup i nästan 20 år och uppträder runt om i Sverige och Finland. Missa inte när Finlands stora komiker tar sig an Kallbadhuset och MACKs fantastiska publik för en kväll!

Insläpp: 19.30
Föreställningen börjar 20.00
OBS! Max 15 biljetter per bokning.

SHOWBUFFÉ
Boka Ribersborgs kallbadhus omtyckta showbuffé innan föreställningen.
(Observera att du måste ha köpt biljett separat till föreställningen hos kulturcentralen innan du bokar bord) Showbuffén serveras 17.00-19.00
Vi ber er alla att komma i tid då vi plockar undan alla bord kl.19.00.
Du som äter har även fördelen av att välja sittplatser till föreställningen först.
Showbuffé 195:-
Bordsbokning: 040-260366

 • Kommentar : Insläpp 19.30
  Plats : Ribersborgs Kallbadhus, Limhamnsvägen, brygga 1, Malmö
  Datum : tisdag 30 juli
  Tid : 20:00
  Priser :
  • Entré: 190 kr
  • Student: 150 kr
  • Medlem i MACK: 150 kr
  Platser kvar: Platser finns
  Boka / Köp

Du kan köpa biljetter online fram till 2 timmar innan arrangemanget börjar. Fram till 72 timmar innan arrangemanget, kan du även välja att boka biljetter för att betala t o m sista hämtdatum, antingen online eller i butiken. Ring tel.040-10 30 20 under våra öppettider om du vill boka via telefon.